Ștefan Bănică, mesaj de suflet după moartea Cristinei Țopescu: «Alături de ea am trăit una dintre cele mai frumoase perioade»

cristina-topescu-stefan-banica-foto-gabriel-miron_3.jpg

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90
foto: Gabriel Miron

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ștefan Bănică, bărbatul alături de care Cristina Țopescu a trăit o poveste de dragoste în anii '90, a reacționat la aflarea veștii că jurnalista a murit. Cu greutate, artistul a scris un mesaj de suflet pe rețelele sociale pentru cea care i-a fost iubită.

"Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu", a scris Ștefan Bănică pe pagina lui de Facebook, acolo unde a și pus o imagine din tinerețe cu Cristina.

cristina_topescu_tanara.jpg

cristina topescu tanara
Foto: arhivă personală

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor '90

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică s-au iubit la începutul anilor 90, dar relația lor n-a ținut prea mult. Despărțirea din 1993 a lăsat în urmă multe semne de întrebare, mai ales că apropiații cuplului știau despre certurile și episoadele violente dintre cei doi. Ambii au preferat să fie discreți, însă Cristina a fost prima care a vorbit public despre comportamentul tânărului artist.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, pentru revista Tango despre motivele care au determinat-o să se despartă de Bănică Jr.

cristina-topescu-stefan-banica-relatie.jpg

cristina topescu stefan banica
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică au format un cuplu la începutul anilor 90

Ulterior, jurnalista și-a mai nuanțat declarațiile, spunând că a fost vorba despre niște simple neînțelegeri de cuplu, dar că iubirea a fost uriașă. Vedeta TV a povestit că Ştefan Bănică este un om foarte pătimaş care «avea ieşiri copilăreşti» şi că relaţia dintre ei a fost una cât se poate de pasională şi frumoasă.

 • cristina topescu tanara
  Foto: arhivă personală
 • cristina topescu copil
  Cristina Țopescu la vârsta de 2 ani
  Foto: arhivă personală
 • cristina topescu copil
  Cristina Țopescu la vârsta de 9 ani
  Foto: arhivă personală
 • cristina topescu tanara
  Foto: arhivă personală
 • cristina topescu tanara
  Foto: arhivă personală
 • cristina topescu tanara
  Foto: arhivă personală
 • cristina topescu stefan banica
  Cristina Țopescu și Ștefan Bănică
  Foto: arhivă personală
 • cristina si cristian topescu
  Cristina, alături de tatăl ei și de fratele Cristi
  Foto: arhivă personală
 • Maximize

1/8


”Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a povestit Cristina Ţopescu la «Draga mea Prietenă».

 

Citește și:

Cristina Ţopescu a murit. Mărturia femeii care a alertat poliţia: «Cris nu s-a sinucis!»

Cristina Țopescu a murit cu un mare regret: „Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală a făcut imposibilă dorința!”

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul