Mama Cristinei Țopescu, copleșită de durere la căpătâiul fiicei. «Iubirea vieții mele»

rodica-topescu-mama.jpeg

rodica topescu
Rodica Țopescu a venit să-și plângă fiica la capela Cimitirului Bellu din București
foto: Click!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus, miercuri, la capela Cimitirului Bellu din Capitală. Au venit s-o plângă membrii familiei și colegii de breaslă. Printre multe chipuri îndurerate, mama Cristinei, cu ochii secați de lacrimi și cu capul acoperit cu un șal negru. Rodica Țopescu a adus o coroană de gerbere roșii, cu mesajul ”Iubirea vieții mele! Mămica”.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu a fost depus la capela CImitirului Bellu, de unde va fi dus, joi, la Crematoriul Vitan-Bârzești. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a insistat să fie incinerată după moarte, iar familia i-a respectat dorința.

Miercuri, după prânz, la capela Cimitirului Bellu au venit membrii familiei și mai mulți colegi de breaslă ai jurnalistei. Mama Cristinei, Rodica Țopescu, a adus o coroană cu un mesaj sfâșietor, ”Iubirea vieții mele. Mămica”.

cristina-topescu-coroana.jpeg

cristina topescu coroana de la mama
Rodica Țopescu a scris un mesaj sfâșietor pe coroana de gerbere: ”Iubirea vieții mele. Mămica”
foto: Click!

 

Prima soție a lui Cristian Țopescu a vorbit câteva minute cu Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la Antena 1, apoi s-a așezat să-și jelească fiica în liniște. I-s-a alăturat în scurt timp și cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar.

cristina-topescu-bellu.jpeg

cristina topescu la capela cimitirului bellu
Unite de tragedie, Rodica Țopescu și Christel Ungar, cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, au plâns-o pe Cristina la capela CImitirului Bellu
foto: Click!

 

La priveghi au mai venit fratele vitreg al Cristinei, medicul Monica Pop - prietena Cristinei, Doina Gradea - șefa TVR. Ion Țiriac și președintele Klaus Iohannis au trimis coroane de flori cu mesaje de condoleanțe.

coroana-klaus-iohannis.jpeg

coroana de flori trimisa de klaus iohannis
Klaus Iohannis a trimsi o coroană de garoafe roșii, cu mesajul ”Odihnească-se în pace”
foto: Click!

 

Cenușa va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu

Rodica Țopescu a declarat, la intrarea în capelă, că cenușa regretatei jurnaliste va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu după ceremonia de incinerare, care va avea loc joi, 16 ianuarie, la ora 13.00, la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. Cristina a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. A lucrat la Pro TV, Prima TV și Antena 3, de unde s-a retras în 2017, invocând probleme personale. În 2013, Cristina Țopescu a devenit membră PSD.

Jurnalista a fost găsită moartă în casa în care locuia, în Tunari, duminică, 5 ianuarie. Din primele informații oferite de anchetatori, se pare că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai bine de două săptămâni, în somn.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. O expertiză toxicologică este în curs de desfășurare, pentru că pe noptiera ei s-au găsit mai multe pastile.

Citește și:

Magda Vasiliu, despre Cristina Țopescu și singurătate: «Luni întregi nimeni nu m-a întrebat ce fac»

Şi ei au avut acelaşi sfârşit precum Cristina Ţopescu: au murit singuri

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1