Claudia Sexxy, ajutată de soţ să nu-şi piardă casa

claudia32432.jpg

claudia
Cântăreaţa a cumpărat în 2008 un apartament pe credit şi acum plăteşte dublu.Ea spune că fără soţu l ei Gabi Bădălău ar fi pierdut locuinţa
Foto Arhivă Personală

O nouă vedetă îngroaşă rândul acelora care apelează la judecători pentru a scăpa de povara creditelor în franci elveţieni. Claudia Pătrăşcanu a ajuns să plătească aproape dublu pentru un împrumut pe care l-a făcut în 2008 ca să-şi cumpere casă. Ea recunoaşte că fără sprijinul soţul ei, Gabi Bădălău, ar fi rămas fără locuinţă.

Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) şi mama ei, Domnica Pătrăşcanu, s-au alăturat mai multor persoane şi au deschis un proces împotriva băncii de la care au luat un împrumut. Mai precis, în 2008, Claudia a făcut un credit în franci eleveţieni pentru a-şi cumpăra un apartament în Vitan. Rata i s-a părut avantajoasă la acel moment, însă de câţiva ani, ea a ajuns să plăteasca aproape dublu.

titan87878.jpg

A închiriat apartamentul din Vitan

”Am luat creditul respectiv care, ca şi rată, era destul de ok pentru mulţi atunci şi, hop, dintr-o dată, ne-am trezit cu această rată dublă. De la 1.500 de lei cât plăteam iniţial, acum trebuie să achit lunar 2.700 de lei. Eu poate acum aş fi terminat creditul de achitat, dar cum să-mi mai permit dacă mi l-au dublat?! Din cauza acestui curs, plătesc mai mult decât dublu de câţiva ani. Mi-au cerut imposibilul de multe ori. N-a ştiut nimeni că se va ajunge aici. Mulţi oameni cu afaceri mari au făcut acelaşi credit, colegi şi chiar oameni simpli care au vrut să-şi cumpere o casă, iar acum sunt pe străzi din cauza lor”, a declarat Claudia Pătrăşcanu pentru Click!

vilabolintin343432.jpg

Şi s-a mutat în vila lui Gabi Bădălău din Bolintin

Pentru că nu şi-a mai permis să plătească ratele, solista a trebuit să găsească o soluţie, aşa că a închiriat apartamentul. Şi aşa, tot i-a fost greu, însă soţul i-a sărit în ajutor. ”Eu mi-am închiriat imobilul în care am stat înainte şi noroc cu chiria, căci aşa pot să mai plătesc, însă doar pe jumătate. Cum nu ajungi să plăteşti o lună, cei de la bancă îţi dau o sută de telefoane sau mesaje, iar atunci când plăteam şi câte trei rate o dată, era super bine pentru conturile băncii. Dacă nu îl aveam pe Gabi, soţul meu, să mă sprijine cât de cât în această perioadă de stat acasă cu copilul sau cât am fost însărcinată, nu ştiu ce făceam”, ne-a mai spus soţia afaceristului Gabi Bădălău. Săptămâna viitoare, mai precis pe 26 ianuarie, are loc primul termen al acestui proces aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 1. ”Suntem reprezentaţi de un birou de avocatură. Eu îmi doresc să plătesc exact cât am plătit la început, când am făcut creditul. Eu pentru dobânda aia am semnat, nu pentru asta de-acum, aşa că nu o să-i las”, a spus hotărâtă artista. 

Monica Davidescu și Victor Slav vor și ei să scape de creditele uriașe 

temisan9887897.jpg

Monica Davidescu și Aurelian Temișan

Tot în 2008, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan au făcut și ei un împrumut, pe 37 de ani, în franci elveţieni. Însă, de când valoarea acestei monede a crescut, cei doi trăiesc într-un coşmar ce pare a nu se sfârşi, căci valoarea creditului pe care trebuie să îl achite s-a dublat.  

complex98987.jpg

Pe vremea când era cu Anda Adam, Victor Slav a luat un credit de la bancă pentru apartamentul lor

Și Victor Slav este în aceeași situație. Pe vremea când el și Anda Adam erau împreună, Victor a luat un împrumut în franci elveţieni, echivalentul a 100.000 de euro. Pe-atunci, francul era cotat la 2,3 lei şi, ca mulţi români, s-au lăsat impresionaţi de valoarea mică a valutei. Rata o plătește Anda, întrucât ei i-a rămas apartamentul după ce s-au despărțit, însă fostul Pro TV-ist a dat banca în judecată în numele cântăreţei, el fiind titularul creditului. 

S-a măritat cu fiul unui senator

Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) şi iubitul ei, Gabi Bădălău (27 de ani), fiul senatorului PSD Nicolae Bădălău, şi-au unit destinele anul trecut, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, 14 februarie. Mai mult decât atât, această zi este specială pentru cei doi amorezi şi pentru că şi-au botezat băieţelul în vârstă de trei luni. Micuţul Gabriel Alexandru a luat parte la întreaga ceremonie. Proaspăta mămică a slăbit în timp record 10 kilograme pentru a arăta sexy în rochia albă, scurtă. De la nuntă nu au lipsit colegele ei de trupă Andreea Bănică şi Julia Jianu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1