Solista Anamaria Petrișor, poveste de dragoste în videoclip, cu Denis Hanganu din "Sacrificiul"

denis-hanganu-anamaria-petrisor.jpg

Denis Hanganu, la filmări, alături de Anamaria Petrișor

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de seriale de televiziune, Denis Hanganu, cunoscut din serialul "Sacrificiul" (Antena 1), este vedetă într-un nou videoclip. Actorul a filmat alături de Anamaria Petrișor, proiectul fiind o provocare pentru amândoi, mai ales că solista a lansat videoclipul chiar de ziua ei.

Anamaria Petrișor ne oferă un cadou muzical inedit. Artista a lansat alături de Cat Music piesa “Nu pleca”, produsă în studiourile HaHaHa Production și compusă de Roland Kiss, Miruna Iova, Florin Boka, împreună cu Anamaria Petrișor. “Mi-am dorit foarte mult că anul acesta să le pot oferi tuturor cadou de ziua mea piesa <<Nu pleca>>. Este o melodie dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu o echipa super talentată. Îmi place să mă inspir din trăirile mele și să îmi pun amprenta asupra tuturor proiectelor. Piesa <<Nu pleca>> are un mesaj în care ne regăsim toți. Sper să placă tuturor și să visați la iubire”, ne-a povestit solista.

Denis Hanganu: "A fost o experiență scurtă și intensă"

Surpriza acestui videoclip este apariția lui Denis Hanganu, unul din cei mai iubiți actori din nouă generație. Proiectul a fost o provocare pentru actor, dar a făcut echipă bună cu Anamaria. Chimia lor se vede dincolo de ecrane, iar acest lucru confirmă încă o dată talentul acestuia. “Întotdeauna e o plăcere să întâlnesc oameni noi, oameni frumoși cu o energie pe măsură. M-am înțeles de minune cu Anamaria și cred că asta a ajutat mult pe parcursul dublelor, fiindcă, după părerea mea, e foarte important să-ți simți partenerul de filmare aproape. Sunt mereu entuziasmat când lucrez la un proiect nou și nerăbdător să văd rezultatul finit al muncii depuse. Pentru mine a fost o experiență scurtă și intensă, raportându-mă la activitatea principală care-mi ocupă programul în proporție de 90%, adică filmările zilnice pentru serialul <<Sacrificiul>>. A fost ca o gură de aer proaspăt și un bun prilej de a lucra și de a mă adapta imediat în cercul unei alte echipe de filmare, respectiv noului context, lucru care mi-a plăcut tare mult. Oameni profesioniști, creativi, într-un mediu plăcut și potrivit pentru o filmare reușită. Într-un cuvânt: stas”, a declarat Denis Hanganu care a mai apărut în câteva videoclipuri.

videoclip_anamaria_petrisor_cu_denis_hanganu.jpg

Videoclipul a fost filmat în Bucureșți, în regia Isabellei Szanto

Videoclipul a fost filmat în București, în regia Isabellei Szanto, și dezvăluie relația masculin/feminin transpusă într-un mod simplu dar intens din punct de vedere emoțional. Ținutele artistei fac parte din colecția Iza Van Dee. În această perioadă, Anamaria Petrișor are mai multe proiecte muzicale în lucru cu echipa de la HaHaHa Production și își dorește să facă performanță în carieră ei muzicală. Are și sprijin din partea părinților ei, care au îndrumat-o să-și urmeze visul.

Citește și:

Cine este Denis Hanganu, actorul din serialul „Sacrificiul”. E pasionat de sporturi extreme

Denis Hanganu, totul despre rolul din Sacrificiul. A fost ales dintre 30 de actori

Loading...