Cine este Denis Hanganu, actorul din serialul „Sacrificiul”. E pasionat de sporturi extreme

denis_hanganu1.jpg

Cine este Denis Hanganu, actorul din serialul „Sacrificiul” care este pasionat de sporturi extreme
Foto: Arhivă personală

Protagonistul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1 din aceastã toamnă, „Sacrificiul”, actorul Denis Hanganu, este un împătimit al sporturilor extreme. Mai exact, acesta este pasionat de domeniul aviaţiei şi de paraşutism, sport în care şi-ar dori sã se perfecţioneze.

„Am sărit cu paraşuta de douã ori, de la 4000 de metri şi e o senzaţie absolut uimitoare, nu se comparã cu nimic altceva. Orice parc de distracţie e pistol cu apă pe lângã asta, pentru că după momentul primului salt pe care l-am făcut am tot încercat să-mi testez nivelul de adrenalină prin tot felul de locuri cu diferite activități dar singura senzaţie care s-ar asemăna, ce să vezi, e tot saltul cu paraşuta. Aş mai sãri de foarte multe ori, doar cã pe de o parte nu-mi permite timpul, pe de altã parte  şi costurile nu sunt deloc de neglijat”, a declarat Denis.

denis_parasutism_1.jpeg

Denis este pasionat de sporturi extreme
Foto: Arhivă personală

Denis Hanganu este pasionat de sporturi extreme 

Perfecţionist din fire, protagonistul serialului Sacrificiul îşi doreşte sã înveţe cât mai multe despre acest sport, fiind un mare amator al adrenalinei. „Plănuiesc sã fac o şcoală de paraşutism, când o sã am rãgaz şi să mă aventurez şi în sărituri de la 8000 de metri, care deocamdată nu se pot face la noi în țară, ci doar în străinătate.  Mă gândeam la un moment dat chiar să mă fac pilot!”, a mai declarat actorul care va interpreta personajul Andrei pe micile ecrane, din aceastã toamnã. 

Pentru Denis, proiectul Sacrificiul de la Antena 1 reprezintã debutul său în televiziune, chiar dacă nu e străin de meseria de actor, find absolvent al U.N.A.T.C. şi distribuit în numeroase spectacole de teatru, dar şi în filme. Cu toate acestea, Denis a fost plăcut surprins ca la casting să întâlneascã o bunã prietenã şi parteneră de scenã, alături de care va şi juca în serial, mai exact pe Oana Cârmaciu. „Cu Oana am fost pe scenã prima oarã într-un spectacol de licenţã, care s-a jucat timp de un an de zile. De atunci nu ne-am mai vãzut, însã ne-am regãsit pe platourile de filmare de la Sacrificiul!”, a mărtusit actorul.

Pe Denis telespectatorii îl vor putea descoperi în această toamnă în „Sacrificiul”, serialul fiind o saga de famile, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

 

 

Loading...

Citește și