Denis Hanganu, totul despre rolul din Sacrificiul. A fost ales dintre 30 de actori

denis-hanganu-portret.jpg

denis hanganu
Denis Hanganu interpretează rolul principal din serialul ”Sacrificiul”
foto: Antena 1

Denis Hanganu (25 de ani) este unul dintre tinerii actori ce vor da viață protagoniștilor serialului „Sacrificiul', produs de Ruxandra Ion (63 de ani), care va debuta pe 11 septembrie la Antena 1. Contactat de reporterii Click!, Denis a povestit cum a ajuns să joace serial.

Pentru Denis, proiectul Sacrificiul de la Antena 1 reprezintă debutul său în televiziune. Interpretul lui Andrei Oprea este însă absolvent al U.N.A.T.C. şi a fost distribuit până acum în numeroase spectacole de teatru, dar şi în filme.

  • Cât de mult te-au ajutat studiile în construirea personajului pe care îl vei interpreta în serialul Sacrificiul?

Foarte mult aş spune. Nu exclud faptul că suntem martorii unor timpuri în care studiile tind să nu mai conteze aşa mult şi astfel te trezeşti că românul dintr-o dată e bun la toate fără să fie şi calificat pentru ceva anume. Dar revenind, eu cred tare în povestea asta cu şcoala, respectiv studiile într-un anumit domeniu şi consider că aduc mereu un plus de calitate în ceea ce faci, implicit în construirea şi interpretarea rolului meu din acest proiect.

  • Ce aveți în comun tu și Andrei, personajul pe care îl joci în Sacrificiul?

Din start pot spune că deosebiri sunt cu duiumul. Dacă am enumera câteva dintre asemănări acelea ar fi buna educație, bunul simț, perspicacitatea, o lipsa desăvârşită a răbdării şi, de ce nu, carisma.

  • Care este povestea care te-a adus la casting?

E una scurtă şi simplă. Într-o seară, o doamnă tare draguță, pe numele ei, Domnica Cîrciumaru (director de casting), mi-a trimis un text, mi-a spus fugitiv că e un casting a doua zi dimineață. Nu a mai fost timp să-mi explice ce si cum sau să-mi ofere detalii despre proiect, important era să învăț textul şi să mă prezint la casting. Aşa am şi făcut.

denis-hanganu.jpeg

denis hanganu in serialul sacrificiul
Denis Hanganu, în rolul lui Andrei Oprea, din serialul ”Sacrificiul”
foto: Antena 1

 

M-am dus, am văzut că înaintea mea erau ajunşi încã vreo 30 de actori si vreo 30 de actrițe. Mi-am aşteptat frumos rândul, am dat castingul ce a constat în mai multe etape şi în cele din urmă doamna Ruxandra Ion m-a chemat să-mi dea o veste bună. Luasem castingul.

  • Câte ore pe zi petreci la filmări? Cum decurge o zi normală din viața ta?

Programul de filmări poate ajunge uneori şi pânã la 12 ore pe zi (uneori începând chiar de la 5 dimineața) la care se adaugă două ore ce reprezintă transportul dus-întors către locația de filmare. Cam asta cuprinde ca activitate o zi din viața mea raportându-mă la programul actual din această perioadă. Când nu filmez, pur şi simplu mă odihnesc pentru a-mi recăpăta tonusul sau mă plimb cu bicicleta, pentru că-s cu ea în trafic mai tot timpul şi îmi facilitează deplasarea. Există şi opțiunea în care dau o fugă la munte şi mă relaxez când am zile libere.

  • Pană acum, care a fost secvența ta preferată? Dar cea mai dificilă?

Ştiu cã secvența preferată a fost cea în care am plecat de unul singur într-o plimbare cu barca pe lac. A fost de altfel și prima oară cand filmam o scenă pe barcă și am avut un sentiment ceva mai special.

Dintre cele dificile, sunt unele secvențe în care personajul Andrei Oprea ia anumite decizii, care pe mine unul nu m-ar caracteriza niciodată şi atunci e nițel mai greu să mă pun în situația lui şi să înteleg ce-l determină să reacționeze aşa.

  • Ești un împătimit al sporturilor extreme. Consideri că această pasiune a fost pentru tine un avantaj în obținerea acestui rol?

Absolut deloc. De altfel nici nu prea are legătură Andrei cu sporturile extreme. Firul roşu al acțiunii se conturează după cu totul şi cu totul alte considerente.

  • Cum te înțelegi cu colegii de la filmări?

Minunat, cred eu. Echipa artistică, după cum ştiți, e de excepție, la fel e şi cea tehnică, iar mulți dintre membrii ei se cunosc de ceva timp. Eu am noroc ca mă adaptez repede în medii noi de lucru.

  • Ce sacrificii a trebuit să faci pentru acest rol?

Niciunul. Sper să nici nu ajung vreodată în situația asta pentru că ar fi o postură tare neplăcută după parerea mea.

  • Ce mesaj ai pentru oamenii care te vor urmări din această toamnă în serialul Sacrificiul?

Îi salut în primul rând şi îi invit cu mare drag să urmarească povestea serialului şi implicit actorii din proiect. Sunt sigur că vor aprecia calitatea şi că vor avea ulterior un feedback pozitiv. Eu am mare încredere în opinia lor. Aşadar ne vedem din 11 şi 12 septembrie, în fiecare zi de miercuri si joi, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și:

Denis Hanganu şi Gino Manzotti trăiesc senzaţii tari la înălţime

Oana Zăvoranu, fata rea din ”Numai iubirea”, revine după 15 ani în telenovele?

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1