Silvia Chifiriuc, mesaj emoționant de ziua soțului Petre Roman

petre-roman-silvia-chifiriuc.jpg

Petre Roman în costum cu papion o îmbrățișează pe Silvia Chifiriuc, soția lui
Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc
Foto: arhiva personală

Silvia Chifiriuc i-a scris soțului Petre Roman pe rețelele sociale un mesaj emoționant cu ocazia dublei aniversări din familia lor: zece ani de la căsătorie și 73 de ani de viață ai fostului premier. Silvia Chifiriuc spune că este „o femeie fericită” alături de Petre Roman.

Povestea de dragoste dintre Silvia Chifiriuc (47 de ani) și Petre Roman a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. În urmă cu 12 ani, Petre Roman s-a îndrăgostit de cântăreața Silvia Chifiriuc în timp ce era căsătorit cu Mioara Roman (79 de ani). Astfel că, după un mariaj de 34 de ani din care s-a născut Oana Roman (43 de ani), Petre Roman a decis să înceapă o nouă viață alături de Silvia Chifiriuc.

petre-roman-silvia-chifiriuc-petrus.jpg

Petre Roman alături de soția Silvia Chifiriuc și de fiul lor, Petrus, poze din vacanță
Petre Roman este fericit alături de Silvia Chifiriuc și de fiul lor, Petrus
Foto: arhiva personală

 

Petre Roman are un fiu, Petrus, cu Silvia Chifiriuc

Din povestea de dragoste a lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc a rezultat Petrus Roman (10 ani), fiul pe care fostul premier și l-a dorit întotdeauna. Chiar dacă alți bărbați la vârsta lui Petre Roman își țin nepoții pe genunchi, politicianul este un tată energic și mereu în formă, gata să meargă oriunde își dorește Petrus. De dragul lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc a ales familia în detrimentul carierei muzicale la care a revenit mai rar. Cu toate acestea, Silvia Chifiriuc spune că viața de familie alături de Petre Roman și de fiul lor, Petrus, o împlinește.

petre-roman-copilarie-adolescenta-parinti.jpg

Petre Roman în imagini de arhivă în copilărie și în adolescență alături de părinții lui
Petre Roman în copilărie și în adolescență alături de părinții lui
Foto: arhiva personală

 

Silvia Chifiriuc i-a făcut o surpriză lui Petre Roman de ziua lui

În ziua când Petre Roman a împlinit 73 de ani, Silvia Chifiriuc și politicianul sărbătoresc și 10 ani de la căsătorie. Silvia Chifiriuc a publicat cu această ocazie imagini de arhivă cu Petre Roman lângă un mesaj emoționant. „La mulți ani fericiți! Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc... pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită. Le mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat, cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită! Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei. Îți mulțumesc, Doamne!”, i-a scris Silvia Chifiriuc lui Petre Roman.

Citește și:

Petre Roman a împlinit 72 de ani. Ce mesaj emoţionant i-a transmis Oana Roman

Petre Roman se vrea tătic a treia oară la 71 de ani

Loading...
 
 

Citește și