Petre Roman se vrea tătic a treia oară la 71 de ani

5-1.jpg

Petre Roman şi Petrus, singurul lui fiu

Petre Roman trăieşte a doua tinereţe la 71 de ani! El şi soţia lui, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (46 de ani), se gândesc să mai facă un copil. Cei doi au un băieţel, pe Petrus, (9 ani).

“Petre îşi doreşte mai mult ca mine un al doilea copilaş!”, ne-a mărturisit, zilele trecute, Silvia Chifiriuc atunci când am întrebat-o dacă şi-ar dori să schimbe din nou scutece de bebeluş. Prezentă, în calitate de manechin, la “Târgul Ghidul Miresei”, de la Romexpo, cântăreaţa ne-a dezvăluit că îşi doreşte să devină din nou mamă în viitorul apropiat.

5-2.jpg

Silvia şi Petre îşi petrec mult timp alături de băiatul lor

“Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, ne-a spus Silvia.

5-3.jpg

Petrus seamănă cu mama lui ca două picături de apă

Pentru că are un soţ sportiv şi un băieţel energic, artista se menţine şi ea în formă. “Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, însă am mare grijă de mine: fac sport, saună, masaj, merg la bazin, urc pe munte”.

Petre Roman a fost căsătorit 34 de ani cu Mioara Roman şi au împreună o fiică, Oana Roman (41 de ani). În 2007 fostul prim-ministru a decis să divorţeze şi şi-a întemeiat o nouă familie cu Silvia Chifiriuc, o artistă de muzică populară.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1