Petre Roman a împlinit 72 de ani. Ce mesaj emoţionant i-a transmis Oana Roman

petre-roman.jpg

Petre Roman a împlinit 72 de ani pe 22 iulie

Petre Roman a împlinit duminică, 22 iulie, vârsta de 72 de ani, iar fiica lui cea mică, Oana Roman a ţinut să îi transmită cele mai bune urări prin intermediul unei reţele de socializare. Mesajul scris de aceasta a fost unul emoţionant, ţinând cont că a fost însoţit de o imagine cu adevărat specială.

Oana Roman nu a uitat de ziua iubitului său tată şi a scris un text emoţionant pe pagina personală de Facebook. Alături de mesaj a încărcat o fotografie de famile, ultima în care apar toţi membrii familiei Roman, în vremea în care formau un cămin şi erau fericiţi. 

oana-roman-si-familia.jpg

Foto
Ultima fotografie de familie în care apar toţi membrii familiei Roman
Foto:Arhivă personală

"La mulți ani tata! Să ne trăiești sănătos si împlinit! Ma uit la poza asta de la aniversarea ta de 60 de ani ! Ultima petrecută cu familia ta! Ai ramas neschimbat ca si cum timpul nu a trecut peste tine! Să rămâi forever young!', a scris Oana Roman pe Facebook. 

Nu de puţine ori, Oana Roman a povestit despre copilărie şi a rememorat întâmplări care au avut loc atunci când ea era mică. Recent ea a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că Petre Roman a fost un tată dur, exigent, care adesea avea accese de violenţă faţă de copii săi. Oana a dezvăluit că tatăl ei îi impusese un set de reguli şi că plătea scump dacă le încălca. 

rtemagiccoanaromanpetreroman-jpg.jpg

Foto
Oana Roman, alături de tatăl său
Foto:Arhivă personală

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de cenul acesta care pot spune că m-au marcat’, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul interviurilor Viva! 

a01.jpg

Silvia şi Petre Roman s-au căsătorit în anul 2009

Petre Roman a divorţat de Mioara Roman şi s-a căsătorit cu artista Silvia Chifiriuc în vara anului 2009. Silvia a povestit că până la relație cu Petre Roman nu a simtit niciodată că este pregătită cu adevărat pentru un copil, dar soțul ei a fost extrem de fericit să devină tată de băiat. Fiul lor poartă numele de Petruş şi are vârsta de 9 ani. 

Loading...

Citește și

  • Petre Roman trăieşte a doua tinereţe la 71 de ani! El şi soţia lui, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (46 de ani), se gândesc să mai facă un copil. Cei doi au un băieţel, pe Petrus, (9 ani).

  • La 71 de ani, Petre Roman arată impecabil. Doar părul vopsit într-o nuanţă cam nepotrivită îl dă de gol. Îmbrăcat la patru ace, politicianul a fost surprins zilele trecute alături de soţia sa cu 25 de ani mai tânără şi de fiul lor Petruş (7 ani), ambii la fel de eleganţi şi de frumoşi.