Surprize la „Asia Express”! Cine sunt cele 9 cupluri care se bat pe 30.000 de euro

bianca-dragusanu-sora-oana.jpg

bianca dragusanu oana
Bianca Drăguşanu şi sora ei mică, Oana

Aşteptarea a luat sfârşit! Antena 1 a anunţat oficial cele 9 echipe care pleacă în sezonul doi din „Asia Express”, echipe pe care Click! vi le-a dezvăluit însă, în mare parte încă de acum o lună. Se aude că sâmbătă ar fi plecarea spre India, unde concurenții vor sta aproximativ două luni.

9 cupluri de vedete vor pleca în aventura vieții lor în Sri Lanka și India, în noul sezon al reality-show-ului “Asia Express”. La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.  Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și iubitul ei, Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, bloggerița Ana Morodan și scriitorul Adrian Teleșpan, coregrafii Cocuța și Bogdan Boantă, actrița Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab, sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express” care și urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro. Bianca Drăgușanu (36 de ani) a ales să ia parte la această aventură alături de sora ei, Oana.

 • Ana Morodan şi Telespan
 • Anca Sigartău şi Sofian
 • Bianca şi Oana
 • Bogdan Boanta şi Cocuta
 • Cosmin Selesi şi Şerban Copot
 • CRBL şi Oase
 • Jojo şi Paul Ipate
 • Margherita şi Iuliana Luciu
 • Ruby şi Adrian
 • Maximize

1/9

„Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că e cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia, cu un Euro pe zi, mi se pare.... fără cuvinte”, a declarat Bianca. Oana este mult mai optimistă în ceea ce privește tot ce urmează să se întâmple. “Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin”, a spus sora mai mică a Biancăi. La rândul ei, Ruby e absolut convinsă că banii puțini nu vor fi o problemă în Asia. „Eu, în general, nu sunt o persoană cheltuitoare. Dar asta pentru că o sã iau pe datorie!”, spune râzând. Atât ea, cât și Adrian, s-au uitat cu sufletul la gură la primul sezon și se așteaptă să fie foarte, foarte tare și acesta. Au început deja să se pregătească, iar primul lucru pe care Adrian l-a făcut a fost să mai renunțe la mâncare. “Eu sport fac în fiecare zi. Pune-mă să alerg o săptămână și nu e o problemă. Dar am nevoie de mâncare și aici știu că va fi pentru mine marea provocare. De asta am început să consum cantități mai mici, ca organismul să înceapă să se obișnuiască”, a povestit el.

Loading...

Citește și

 • Noul sezon “Asia Express”, cel mai dur show de aventură difuzat în România, vine cu şi mai multe surprize pentru telespectatori. Ginei Pistol i se vor alătura Liviu Vărciu şi Andrei Ştefănescu, care se transformă de această dată din concurenţi în co-prezentatori.

 • mara Banica codin maticiuc

  Negocieri eșuate pentru două perechi, care au fost în cărți pentru noul sezon Asia Express. După lungi discuții, ce se poartă încă din această vară cu producătorii reality-show-ului de la Antena 1, cu doar câteva zile înainte de plecare, Click! a aflat care sunt vedetele și partenerii lor care nu s-au înțeles și s-au retras pe ultima sută de metri, dar și care sunt cele 9 perechi pregătite de îmbarcare.