În sfârșit! Antonia și-a etalat silicoanele în toată splendoarea! A făcut plajă în curte

antonia-sani.png

antonia
Antonia arată de milioane
foto: Instagram

Altfel trece timpul în izolare atunci când ai o vilă cu curte, eventual cu piscină sau cu ieșire la pădure. Antonia și Alex Velea s-au mutat anul acesta într-o casă spațioasă, situată pe malul unui mic lac, într-o zonă selectă din Pipera. Locul, ferit de priviri indiscrete, îi permite Antoniei să stea la plajă și să se bucure de soare cât mai sumar îmbrăcată. Recent, vedeta a pus pe Instagram poze în care își etalează corpul perfect, dar și noile silicoane.

Antonia a confiscat toate "inimioarele" din Instagram cu aceste fotografii noi, în care nu-ți poți luat ochii de la corpul ei lucrat cu efort la sala de sport, dar sculptat cu măestrie, pe alocuri, și de medicul estetetician. Antonia are o singură operație estetică, la nivelul sânilor, pe care a recunoscut-o fără fițe.

antonia.png

Antonia
Antonia s-a fotografiat purtând sutien de plajă și bermude
foto: Instagram

Antonia și-a mărit sânii în 2015, la opt luni de când l-a adus pe lume pe Dominic, primul fiu al ei și al lui Alex Velea, însă în la finalul lui ianuarie 2020 a decis că vrea să își schimbe silicoanele vechi. "Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus atunci Antonia, pe contul său de Instagram.

antonia1.png

Antonia face plajă în curte. Așa arată solista după trei nașteri
foto: Instagram

Cum își petrece Antonia timpul în izolare

Într-un interviu recent, pe care ni l-a acordat luna aceasta, înainte să împlinească 31 de ani, Antonia ne-a spus cum își petrece timpl în izolare, alături de Alex Velea și de cei doi copii, Dominic și Achim. "Petrecem timp cu copiii, ne odihnim, ne uităm la filme, eu mai gătesc din când în când, mă mai şi antrenez, ţin legătura cu fanii pe Internet. Copiilor le-am spus că este un virus, că poţi să te îmbolnăveşti tare şi să ajungi la spital, le-am zis că trebuie să avem grijă şi să stăm în casă o perioadă, nu vor avea cum să meargă la grădiniţă".

Citește și:

EXCLUSIV Motivul pentru care Antonia și-a operat sânii a doua oară. A fost dezarmant de sinceră

FOTO EXCLUSIV Uite în ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

Loading...
 
 

Citește și