Antonia face furori după ce s-a "tunat"! Artista se mândreşte cu silicoanele ei

antonia-fhm-2-300x450.jpg

Antonia a fost desemnată cea mai frumoasă femeie a anului 2014 şi fără silicoane
Foto: FHM.ro

Antonia (26 de ani) a intrat în rândul vedetelor autohtone care au trecut pe la medicul estetician pentru a-şi ajusta dimensiunile bustului. nemulţumită că Mama natură nu a înzestrat-o cu forme voluptoase, iar după două naşterii, sânii ei nu mai arătau ca înainte, solista şi-a pus recent silicoane pentru care a scos din buzunar 6.000 de euro. Mândră de noile ei achiziţii, solista se fotografiază în ipostaze în care apare cât mai decoltată.

La opt luni de când l-a adus pe lume pe Dominic, Antonia a luat hotărârea de a-şi pune silicoane. Implanturile sunt de mărime medie, astfel că mulţi dintre admiratorii ei nici măcar nu au observat că artista şi-a făcut modificări în zona bustului. Un lucru este cert însă. Antonia se simte bine în pielea ei cu noile achiziţii, astfel că a pozat foarte sexz, într-o bustieră extrem de decoltată care a lăsat să se observe noul bust al cântăreţei.  

antonia-before-and-after.jpg

antonia silicoane bust imagini alex velea
Imagini cu Antonia înainte şi după implantul mamar pe care l-a suferit recent
foto: arhiva personală

Solista şi-a afişat recent noii sâni, vizibil mai proeminenţi, în timpul şedinţei foto pe care a realizat-o alături de iubitul ei, Alex Velea, pentru revista Men’s Health.

La fel de încântat de schimbare este şi Alex Velea, care a confirmat recent că iubita lui a trecut pe la bisturiu. 

"Pozele vorbesc de la sine şi e foarte sexy. Arată bine rău. E o femeie independentă, are destui bani, se descurcă bine. Două sarcini pot afecta trupul unei femei şi noi lucrăm cu trupul la vedere", a declarat Alex Velea mărturisind, cu această ocazie, că iubita lui şi-a plătit din banii ei intervenţia estetică.

 

Loading...

Citește și

  • Alex Velea copil antonia

    Deși anunțase că vine însoțit de Antonia (26 de ani) la evenimentul monden organizat de prietena sa, Adina Buzatu, Alex Velea (30 de ani) a intrat în magazinul de pe Victoriei fără solistă. Iubita lui se află zilele acestea în Italia, în vizită la Maya, fiica sa din mariajul cu Vincenzo.

  • Surpriză de proporţii, vineri, 10 aprilie, la Tribunalul Bucureşti. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au îmbrăţişat, s-au pupat şi au stat de vorbă minute întregi. Şi toate astea înainte ca artista să anunţe judecătorul că renunţă la procesul de divorţ!

  • Antonia şi Alex Velea revista

    Multe au mai îndurat Antonia şi Alex Velea până să ajungă să se iubească nestingheriţi. Ieşiţi ambii din căsnicii eşuate, ei au fost urmăriţi la fiecare pas de trecut, iar apele s-au mai liniştit abia după ce a venit pe lume băieţelul lor, Dominic. Surpriză, însă! Deşi ar fi putut să-şi şteargă fosta nevastă de pe piele, Velea afişează încă tatuajul cu chipul mulatrei Ana.