Se apropie sorocul. Dinu Maxer: «Deea va naște la spital de stat, cu profesoara mea»

deea-maxer-dinu-maxer.jpg

dinu maxer deea maxer
Dinu și Deea Maxer i-au făcut o surioară lui Andrea
foto: arhivă personală

Deea Maxer (29 de ani) a intrat în luna a noua de sarcină și e gata să nască în orice moment. Soția lui Dinu Maxer și-a pregătit azi (4 octombrie) geanta pentru maternitate și, pentru că au trecut opt ani de la nașterea baiețelului ei, Andreas, Deea le-a cerut câteva sfaturi mămicilor de pe Facebook.

”Încep să-mi fac liste, să adun cele necesare, să compun bagajul pentru maternitate. Mămici, care dintre voi ați născut la stat și ce anume ați avut în bagaj atât pentru voi, cât și pentru bebe?”, a întrebat Deea pe contul ei de socializare. La rândul lui, tăticul Dinu Maxer se pregătește să asiste la nașterea fetiței lor Maysa, asa cum a făcut și la Andreas. “Au început adevăratele emoții, mai sunt câteva săptămâni până la nașterea fetiței, pregătirile sunt în toi. Am montat personal mobila bebelușei. Deea va naște la maternitatea Bucur, spital unde l-a nascut și pe Andreas, cu doamna doctor Liana Pleș, care mi-a fost profesor în facultate. Voi asista și la nașterea micuței, asa cum am făcut și la Andreas”, a declarat Dinu Maxer în exclusivitate pentru Click.ro.

Citește și:

Deea Maxer, gravidă din nou. "Dinu a zis că nu prea vede loc pentru un al doilea copil în viața noastră"

Soţii Maxer au făcut accident de maşină. “Ne-am speriat foarte tare”

Loading...

Citește și

  • Deea (28 de ani) și Dinu Maxer (42 de ani) și-au reînnoit marți jurămintele, la zece ani de la căsătorie, iar ieri au organizat o petrecere de pomină la un restaurant de lux.

  • Dinu și Deea Maxer urmează să aniverseze în curând 10 ani de căsnicie. Cei doi se află la mare, împreună cu Andreas, băiețelul pe care îl au împreună. Cum artiștii se pregătesc să sărbătorească acest eveniment cu totul special, Dinu i-a pregătit soției sale, în avans, o adevărată surpriză! Deea a primit, astfel, un cadou, pe cât de impresionant, tot pe atât de util, de care se va bucura mult timp de acum în colo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1