Soţii Maxer au făcut accident de maşină. “Ne-am speriat foarte tare”

14-11.jpg

Dinu și Deea au avut 80 de invitați, la chef

Deea Maxer (29 de ani) a avut, miercuri seară, o aniversare de poveste, care s-a desfășurat într-un restaurant exclusivisit, din buricul Capitalei, alături de 80 de invitați.

Petrecerea a fost prilejul ideal pentru sărbătorită și pentru și soțul ei, Dinu Maxer (45 de ani), să se relaxeze, după necazul prin care au trecut, la începutul lunii februarie: ”Am avut un accident de mașină și s-a încheiat cu o amiabilă. Mi-am avariat mașina destul de tare. M-am speriat foarte tare. Din câte știu pagubele se ridică la 150 de milioane”, ne-a spus ea. Am făcut petrecerea cu câteva zile înainte de aniversarea mea pentru că ne-am gândit că pe data de 14 februarie majoritatea o să petreacă într-un mod romantic sau vor fi plecați din București și nu ne-am dorit să le încurcăm planurile. Pentru party-ul de miercuri seară am ales o tematică ce s-a numit «red party» , deoarece este culoarea care mă reprezintă cel mai mult. Sunt o vărsătoare pasională!”, a declarat Deea Maxer. Ea a primit, la chef, un munte de daruri: “Invitații mi-au adus cadouri frumoase: parfumuri cu iz oriental, îmbrăcăminte, produse de machiaj și încălțăminte”. 

Loading...

Citește și

  • Deea Maxer se bucură de o vacanță prelungită la mare, pe litoralul românesc, acolo unde împreună cu soțul ei și băiețelul lor îi încântă pe turiștii prezenți, cu concerte și show-uri de dans. Invitată în cadrul unei emisiuni realizate Deea a mărturisit faptul că de ceva vreme a decis să țină o dietă destul de strictă, din cauza faptului că fiind la mare și afișându-se mereu în costum de baie, Dinu, soțul ei, i-a reproșat că s-a îngrășat. De asemenea, vedeta a susținut că a primit și câteva mesaje venite din partea admiratorilor ei, care o întrebau dacă nu cumva este însărcinată.

  • fiu dinu maxer

    Dinu (42 de ani) și Deea Maxer (28 de ani) au de ce să fie mândri! Sunt căsătoriți de zece ani, muncesc împreună și au un băiețel frumos și talentat ca ei. Zilele trecute, micuțul Andreas (7 ani) a filmat propriul său videoclip pentru noaptea de Halloween (n.r – 30 spre 31 octombrie).

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1