Deea Maxer, gravidă din nou. "Dinu a zis că nu prea vede loc pentru un al doilea copil în viața noastră"

deea-maxer-gravida1.jpg

deea maxer
Deea Maxer este însărcinată în patru luni
foto: Facebook

Căsătoriți de 10 ani și părinții unui băiețel în vârstă de opt ani, Dinu și Deea Maxer se pregătesc să schimbe scutece din nou. Cei doi vor deveni părinți pentru doua oară, chiar dacă inițial spuneau, mai ales Dinu, că nu se gândesc să își extindă familia.

Deea (28 de ani) și Dinu Maxer (43 de ani)  vor deveni din nou părinți.Viitoarea mămică s-a mândrit pe rețelele sociale cu burtica de gravidă. “O nouă minune în viața noastră. Mulțumim Doamne, Doamne!”, a scris celebra șatenă, în dreptul fotografiei. “Felicitări! Mă bucur pentru voi! Sper să fie o fetiță!”, “Felicitări! Eram sigură că ești gravidă, așa se observă din ochii tăi, să vă trăiască să fiți sănătoși!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă din partea admiratorilor. Deea și Dinu și-au reînnoit jurămintele anul trecut, la zece ani de la căsătorie.

deea-maxer-gravida.jpg

deea maxer
Deea Maxer și-a dorit enorm un al doilea copil
foto: Facebook

“Am făcut nunta de zece ani pentru că Dinu şi-a pierdut verigheta anul trecut, când ne-am mutat. Am fost la Mănăstirea Comana, alături de naşi, cu lumânări, în faţa preotului, pentru a ne jura din nou credință, iar la petrecere au fost în jur de 100 de persoane. Ne-am dorit să mergem la biserică pentru că prima noastră nuntă, de acum zece ani, a fost pe plajă”,  declara Deea Maxer, anul trecut pentru Click! Deea și Dinu Maxer au împreună un băiețel de opt anișori, Andreas.

deea_maxer_copil_dinu_maxer.jpg

deea maxer dinu maxer
Dinu și Deea Maxer mai au un băiețel în vârstă de 8 ani
foto: Arhiva Personală

Deea Maxer este însărcinată în patru luni

”Sunt însărcinată în patru luni. Mama a aflat de Paște. Ne-am dori tare mult să avem și o fetiță, dar Dinu are o altă părere. El a zis că nu prea vede el loc pentru un al doilea copil în viața noastră. Am încurcat niște calcule, de fapt despre asta e vorba. Eu luam niște anticoncepționale de la nașterea lui Andreas. Anul trecut doamna doctor mi-a spus să încetez să mai iau aceste pastile, începeau să-mi facă rău. Aveam niște dereglări hormonale, mi-a spus că nu o să mai pot să rămân însărcinată”, a spus Deea Maxer azi, 16 mai, invitată la emisiunea "Teo Show" (Kanal D).

Citește și:

Deea Maxer, probleme uriașe cu greutate! Cum arată acum vedeta

Dinu şi Deea Maxer, zece ani de căsnicie! Cum a surprins-o artistul pe soția sa

 

Loading...

Citește și

  • fiu dinu maxer

    Dinu (42 de ani) și Deea Maxer (28 de ani) au de ce să fie mândri! Sunt căsătoriți de zece ani, muncesc împreună și au un băiețel frumos și talentat ca ei. Zilele trecute, micuțul Andreas (7 ani) a filmat propriul său videoclip pentru noaptea de Halloween (n.r – 30 spre 31 octombrie).

  • sotii maxer

    5500 de km, 10 hoteluri și 4 state! Deea si Dinu Maxer au fost în prima lor vacanță în America. Au stat 12 zile, timp în care au bifat atracțiile turistice de pe Tărâmul Făgăduinței și... au făcut foamea. Despre toată aventura, demnă de un film, cei doi artiști ne-au povestit într-un interviu exclusiv pentru click.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1