Scandalul dintre Bahmuțeanu și Nick Rădoi a explodat: “E un prădător sexual! Suferă de dependență sexuală“

adriana-bahmuteanu-nick-radoi.png

Adriana Bahmuteanu și Nick Rădoi sunt protagoniștii unui mare scandal

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Episodul de violență domestică dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana, a degenerat într-un scandal de proporții între Adriana Bahmuțeanu și milionarul Nick Rădoi.

Fost iubit al Ioanei Năstase, în urmă cu trei ani, Nick Rădoi a creat un adevărat iureș în showbiz atunci când a declarat că el ar fi fost motivul  pentru care Ilie Năstase și-ar fi agresat soția. Din postura de comentator al scandalului, Adriana Bahmuțeanu l-a luat în vizor pe milionarul Nick Rădoi și, după ce l-a făcut „moșneag la andropauză”, fosta soție a lui Prigoană nu s-a mai abținut și a făcut noi declarații defăimătoare la adresa milionarului Nick Rădoi. „Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Nick Rădoi: "Să se uite mai întâi la ea"

Catalogat drept „moșneag la andropauză” de către fosta soție a lui Silviu Priogoană, Nick Rădoi (58 de ani) a reacționat dur prin intermediul ziarului Click!, fiind șocat de afirmațiile celei pe care o credea prietenă până mai ieri. ”Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții! ”, a declarat milionarul Nick Rădoi, în exclusivitate pentru click.ro. Adriana Bahmuțeanu a ținut însă să-l contrazică pe milionar, spunând că diferența de vârstă dintre ea și Silviu Prigoană era de doar 11 ani. „Prigoană era mai mare ca mine cu 11 ani, nu mi se pare mare, dar am simțit diferența de vârstă dintre noi, așa e. Adevărul e că și părinții mei erau la fel”, a mai spus Bahmu.

„Un bărbat cu sânge în instalație mă suna direct!”

Fosta soție a lui Prigoană a continuat să-l atace pe Rădoi, acuzându-l că umblă după domnișoare mai tinere decât fiicele sale. „Câte din iubitele lui Rădoi sunt mai tinere decât fiicele pe care le are cu fosta soție? Eu știu ca fosta soție i-a luat banii, ea e milionară de fapt, nu el. Îl întreb dacă știe ce înseamnă fidelitate, iubire adevarată? El face din aventuri cu fetișcane din astea, un mod de viață. Nu-și acceptă vârsta! A pus niște pițipoance de astea să mă sune. Năstase i-a zis lui Rădoi să-i lase nevasta în pace. El crede că dacă a dat mesaj unei doamne e macho man. Nu mi se pare că e un bărbat frumos, arată mai bine Nastase la 74 de ani”, a mai spus Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu: "Știu multe despre el"

Vedeta a trecut în final și la amenințări. „El știe că avem o cunoștință comună și știu multe de la acea cunoștință despre el! Dacă era un bărbat cu sânge în instalație trebuia să mă sune direct, să mă confrunte!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu. În prezent milionarul Nick Rădoi are o relație de mai mulți ani cu Mădălina Apostol (35 de ani), pe care o și așteaptă peste două săptămâni în Mexic. Au fost zvonuri că cei doi s-ar fi căsători recent, însă milionarul le-a negat. „De opt ani de zile tot suntem căsătoriți și divortați, din nou căsătoriți și divortați. E o glumă! O aștept cu drag, trebuie să ajungă la mine în curând. Nu sunt căsătorit. Ca să mă căsătoresc trebuie să cred în acea relație că va fi pentru totdeauna. Nu mă căsătoresc până nu știu că acea persoană e pe placul și mentalitatea mea”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, despre Ioana Năstase: ”Ce caută cu doi moșnegi la andropauză?” Nick Rădoi i-a dat o replică usturătoare

Nick Rădoi, «înjurat» de Ilie Năstase. Se ceartă din cauza Ioanei. "Cred că Ilie se simte pe locul 2"

Ilie Năstase și-a bătut soția! Ioana Năstase a sunat la 112: "Mă bucur că am ieșit teafără din acea casă"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5