Adriana Bahmuțeanu, despre Ioana Năstase: ”Ce caută cu doi moșnegi la andropauză?” Nick Rădoi i-a dat o replică usturătoare

adriana_bahmuteanu.jpg

Adriana Bahmuțeanu este la cuțite cu Nick Rădoi după ce l-a făcut “moșneag"
foto: Facebook

Din scandal în alt scandal! Milionarul Nick Rădoi face valuri în showbiz-ul românesc tocmai de la reședința sa din Mexic, unde se află acum. Acesta a aruncat bomba în urmă cu câteva zile, declarând că el ar fi fost motivul pentru care Ioana Simion ar fi fost agrasată de soțul ei, fostul mare tensiman Ilie Năstase.

„De Sfântul Ion eu am sunat-o pe Ioana să-i fac o urare de ziua ei. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă între ei și violență”, a declarat milionarul la Antena Stars. Chemată ulterior în studio să comenteze scandalul momentului, Adriana Bahmuțeanu a șocat pe toată lumea cu declarațiile sale la adresa celor doi bărbați care la această oră își dispută „grațiile” Ioanei Năstase, pe care i-a catalogat drept „doi moșnegi la andopauză”.

“Eu nu înțeleg ce caută fata asta cu moșnegii ăstia? Sunt amândoi la andropauză. Parcă sunt <Moșii din Muppets>. Nici bani nu mai au cum aveau, bate vântul la ei în buzunare. Dau dovadă de imaturitate toți trei. Actuala doamnă Năstase vrea să pună batista pe țambal. Trebuia să tacă și să nu cheme Poliția, asta dacă chiar nu vroia să-i facă rău lui Ilie Năstase. Ar trebui să vă vedeți de bătrânețile voastre, domnilor!”, a spus aceasta, la Antena Stars.

2_col_nick_radoi.jpg

nick radoi
Ioana Simion şi Nick Rădoi

Nick Rădoi: „Adriana nu e un exemplu bun ca să vorbească de alții!”

Prieten, de altfel, cu Adriana Bahmuțeanu (46 de ani), cu care se și conversează din când în când la telefon, Nick Rădoi (58 de ani) a luat foc când a auzit că a fost făcut moșneag de fosta nevastă a lui Silviu Prigoană (57 de ani). ”M-a șocat efectiv! Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fii tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții! Să se uite la relațiile ei, cu soțul ei și cu iubitul ei, este mai mult de 13 ani diferență între ei. Părerea mea este că trebuia să aibă un pic de respect față de mine și față de ea însăși. Dar pentru că este prietenă cu prietenii mei comuni, am respectat-o și o voi respecta și nu voi face afirmații de genul cărora pe care ea le face!”, a declarat milionarul Nick Rădoi, în exclusivitate pentru Click!

„Ioana Năstase îi dădea mesaje lui Nick Rădoi”

Adriana Bahmuțeanu a pus și ea paie pe foc în conflictul dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana, declarând că aceasta îi trimitea în ultima vreme mesaje fostului iubit, Nick Rădoi. „Eu am informații că Ioana Năstase i-a dat mesaje lui Nick Radoi. Nu e frumos să-ți mai dai mesaje cu fostul în prezența actualului“, a mai spus aceasta. „Nu de la mine știe Adriana de mesaje, eu nu aș fi divulgat așa ceva ca să nu-i fac rău Ioaneil Știe de la un prieten comun”, a declarat Nick Rădoi pentru Click!

Citește și:

Nick Rădoi, «înjurat» de Ilie Năstase. Se ceartă din cauza Ioanei. "Cred că Ilie se simte pe locul 2"

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa. Nick Rădoi: ”S-au certat din cauza mea!”

Soția lui Ilie Năstase, în cea mai scurtă și mulată rochie, la Istanbul. Și fostul iubit, Nick Rădoi, i-a dat "like"

Ilie Năstase și-a bătut soția! Ioana Năstase a sunat la 112: "Mă bucur că am ieșit teafără din acea casă"

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1