Nick Rădoi, «înjurat» de Ilie Năstase. Se ceartă din cauza Ioanei. "Cred că Ilie se simte pe locul 2"

2_col_nick_radoi.jpg

nick radoi
Ioana Simion şi Nick Rădoi
Citeste tot despre: 

Înainte să se mărite cu Ilie Năstase, Ioana Simion a avut o relație de câteva luni cu celebrul milionar Nick Rădoi. Asta se întâmpla cu aproape 3 ani în urmă. Apoi, cei doi s-au despărțit, iar între timp, Ioana a devenit soția lui Ilie Năstase. Dar iată că cei doi bărbați se comportă ca doi rivali.

Se pare că trecutul încă îi dă târcoale frumoasei brunete din Constanța, căci celebrul afacerist, stabilit în America, îi lasă like-ui și mesaje apreciative la majoritatea postărilor de pe Facebook. Unul dintre ele, însă, l-a scos din sărite pe Nasty.

ioana_cu_ilie_1.jpg

Anul trecut s-a căsătorit cu Ilie Năstase

Recent, la o poză în care Ioana apare alături de o mașină Lamborghini, Nick Rădoi i-a comentat “numărul 1”, iar replica lui Năstase a fost “fuck you”. Bineînțeles că Nick a fost deranjat de “înjurătura” lui Nasty. “Mă gândesc că Ilie are o problemă. El fiind tot timpul pe locul 1 în viața lui, cred că de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui, dar ar trebui să accepte asta, că nu are ce face și nici cum să schimbe”, a spus Nick Rădoi pentru Antena Stars. 

ioana_simion.jpg

Poza care a stârnit gelozii
foto: Facebook

Nick Rădoi a mărturisit că i s-a părut deplasată reactia lui Ilie Năstase, mai ales că el și Ioana Simion au rămas în relații foarte bună, după ce s-au despărțit. „Este foarte adevărat că trebuie să îi las un mesaj lui Ilie Năstase pentru că continuă să mă jignească și eu nu văd de ce ar avea un motiv că trebuie să acționeze așa. El știe că între mine și Ioana a rămas o prietenie și un respect. Eu m-am bucurat când am aflat că Ioana a făcut un legământ cu Ilie și s-a măritat. Este adevărat că am avut o relație serioasă. Dar am reușit să realizăm că nu este un viitor între noi. Și ăsta este motivul pentru care ne-am despărțit frumos. Din cauza că este acest respect ne transmiteam de sărbători salutări și sănătate. În afara de asta, niciodată nu a fost nimic ieșit din comun. Nu am fost o persoană care să se dea la o femeie căsătorită. Sunt convins că și Ioana poate confirma asta", a mai spus Nick Rădoi.

Citește și:

Soția lui Ilie Năstase, în cea mai scurtă și mulată rochie, la Istanbul. Și fostul iubit, Nick Rădoi, i-a dat "like"

Ilie Năstase s-a cuplat cu fosta iubită a lui Nick Rădoi

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1