Scandal cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Familia nu a mai ridicat trupul de la IML: "Nu va fi îngropat ca un câine"

nelu-elena-ploiesteanu.png

nelu si elena ploiesteanu
Nelu și Elena Ploieșteanu au fost căsătoriți mai bine de 45 de ani
foto: arhiva Click!

E scandal în jurul înmormântării lui Nelu Ploieșteanu! Fetele artistului au refuzat să ridice trupul tatălui lor de la IML, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, așa cum prevede protocolul Covid.

Familia lui Nelu Ploieșteanu a făcut cerere la Parchet pentru efectuarea unei necropsii în speranța ca artistul va ieși egativ la testul Covid, după trei săptămâni de stat la Terapie Intensivă, dar iată că nu a fost așa. Marți dimineață (6 aprilie), au venit rezultatele de la Institutul Cantacuzino și artistul a ieșit pozitiv.

Fete-nelu-ploiesteanu.jpg

Fete nelu ploiesteanu la inml
Fetele lui Nelu Ploieșteanu au ajuns la INML marți, în jurul orei 10.00
Foto: Blitz

Cele două fete ale maestrului, Elena și Rebeca, îmbrăcate în negru și cu măști pe față, s-au prezentat în jurul orei 10 la IML, de unde trebuiau să ridice sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit la tatălui lor. Acesta trebuia dus, conform legii, direct la Cimitirul Străulești 2 și îngropat în prezența a maxim 20 de persoane, după protocol Covid.

mormant-nelu-ploiesteanu.jpg

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă fiul lui, Mihăiță
foto: BLITZ / CLICK!

Cele două fete s-au opus însă și au refuzat să ridice trupul tatălui lor, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, cum prevedea legea. Ele intenționează să ridice trupul tatălui lor abia mâine, când va fi înmormântat.

Mara Bănică: "Nea Nelu nu va fi înmormântat ca un câine"

„Nea Nelu nu va fi înmormântat ca un câine, nu există așa ceva, să-l duci la cimitir în momentul în care îl iei de la IML. Are dreptul la o slujbă. Soția lui e acasă, se simte foarte rău. Nu este dispărută. Este distrusă de durere, e pe pastile. Cât despre înmormântare, se va oganiza mâine. Legea nu permite priveghi, deși s-a dorit asta. Nu se poate! Există o revoltă a familiei! Familia crede că nu mai avea Covid! Familia se va supune legilor acestei țări. Dar nu era posibil să-l îngroape azi, măcar dacă le dădeau de ieri rezultatele!”, a declarat jurnalista Mara Bănică, la Antena 3, cea care a și anunțat, pe Facebook, trecerea în neființă a lui Nelu Ploieșteanu.

Citește și:

Primele imagini de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Cele trei fiice ale artistei, răpuse de suferință

Nelu Ploieșteanu își făcuse testamentul. Cui i-a lăsat artistul toată averea

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă unicul său fiu. Cavoul, plin de flori și de îngerași din bronz

Cum arată soția și fiicele lui Nelu Ploieșteanu. Artistul a fost în pragul divorțului, dar o tragedie a reunit familia

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1