Cum arată soția și fiicele lui Nelu Ploieșteanu. Artistul a fost în pragul divorțului, dar o tragedie a reunit familia

nelu-elena-ploiesteanu.png

nelu si elena ploiesteanu
Nelu și Elena Ploieșteanu au fost căsătoriți mai bine de 45 de ani
foto: arhiva Click!

Nelu Ploieșteanu este plâns de soție și de cele patru fiice ale sale, după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus, vineri dimineață. O nouă tragedie pentru Elena Ploieșteanu, care în urmă cu aproape trei ani și-a pierdut fiul. Viața nu a fost deloc ușoară pentru cuplul Nelu și Elena Ploieșteanu, care au fost la un pas de divorț în urmă cu șase ani, dar și-au iertat greșelile după moartea fiului lor.

Nelu Ploieșteanu a murit vineri dimineață, după o luptă grea cu Covid-19. Solistul de muzică lăutărească era internat de două săptămâni la Spitalul Floreasca din Capitală, la Terapie Intensivă.

Solistul de muzică lăutărească se împăcase de doi ani cu soția Elena, punând astfel capăt unei perioade lungi de scandaluri, dezbătute în direct la televizor. În 2014, Elena l-a acuzat pe Nelu că o înșela de mai mulți ani cu o femeie căreia îi cumpărase un apartament și care ar fi fost la vremea respectivă însărcinată cu copilul lui.

S-au aruncat vorbe grele atunci, iar situația părea fără ieșire. Nelu s-a mutat din căminul conjugal, la una dintre fiicele lui, iar Elena a rămas să aibă grijă de fiul lor, diagnosticat de la vârsta de două luni cu tetrapareză spastică. Moartea lui Mihăiță, în 2018, la vârsta de 32 de ani, i-a adus pe cei doi soți din nou împreună.

„Problemele din ultima perioadă ne-au unit mult”, a declarat la vremea respectivă Elena Ploieșteanu pentru Click! „Acum ne înțelegem destul de bine. Am reușit să depășim momentele negre din viața noastră. L-am iertat pentru tot ce a făcut în viață”, a mai spus femeia îndoliată, care a decis să mai dea atunci o șansă mariajului lor de peste 40 de ani.

Citește și:

Nelu Ploieșteanu își făcuse testamentul. Cui i-a lăsat artistul toată averea

Nelu Ploieșteanu și-a lăsat întreaga avere copiilor

Considerat unul dintre cele mai mari nume ale muzicii lăutărești de la noi, cu mare succes la public, iubit de președinți, actori și sportivi deopotrivă, Nelu Ploieșteanu a câștigat bani frumoși de pe urma talentului său. Artistul a investit totul în propria familie, compensând astfel propria copilărie nefericită, marcată de lipsuri materiale.

În urmă cu ceva timp, artistul declara într-un interviu că și-a făcut testamentul și că întrega lui avere le va reveni copiilor. „Stiti de ce? Pentru că eu nu am avut nimic de la părinții mei, n-am avut cu cine să mă cert pe avere”, a explicat Nelu Ploieșteanu.

  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • Maximize

1/7
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1