Primele imagini de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Cele trei fiice ale artistei, răpuse de suferință

inmormantare-gabi-lunca11.jpg

Gabi Luncă, înmormântată marți, 6 aprilie, la cimitirul din Dămăroaia
foto: BLITZ

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A venit și clipa despăițirii de marea artisă a muzicii lăutărești, Gabi Luncă! Marți, 6 aprilie, în ziua înmormăntării, trupul neînsuflețit al marii artiste a fost purtat cu un convoi funerar pe străzile Capitalei, pentru ca toți cei care au cunoscut-o să-și ia astfel „Adio!”.

Cortegiul ce poartă trupul neînsuflețit a lui Gabi Luncă a făcut prima oprire, în jurul orelor 12.00, la Televiziunea Română. Acolo, două dintre fiicele acesteia, Estera și Sara Onoriu, au depus o coroană de flori la troița din curtea instituției, în semn de omagiu pentru mama lor. Mașina mortuară poartă cu ea un tablou imens cu Gabi Luncă.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

Următoarea oprire a convoiului a fost acasă la Gabi Luncă, în Dămăroaia, acolo unde pe marea artistă a așteaptat-o restul familiei, în frunte cu cea de-a treia fiică a solistei, Rebeca Onoriu. La vederea sicirului cu trupul neînsuflețit al mamei lor, toate cele trei fete au fost răpuse de durere, s-au îmbrățișat și au vărsat lacrimi amare. Sicriul cu trupul neînsuflețit al marii artiste a poposit mai mult timp în fața casei acesteia, unde un pastor a făcut o slujbă de pomenire.

inmormantare-gabi-lunca-cimitir.jpg

Fiicele lui Gabi Luncă își conduc mama pe ultimul drum
foto: BLITZ / CLICK!

Cortegiul funerar se îndreaptă în acest moment spre Cimitirul Dămăroaia, acolo unde se va desfășura înmormântarea într-un cadru restrîns, conform regulilor impuse de protocolul Covid.

ion-onoriu-oseminte.jpg

Osemintele lui Ion Onoriu vor fi depuse în același cavou
foto: BLITZ / CLICK!

Gabi Luncă, înmormântată marți la cimitirul din Dămăroaia

Înmormântarea marii cântărețe va avea loc la cimitirul din Dămăroaia, acolo unde Gabi Luncă și-a exprimat dorința de a-și dormi somnul de veci, alături de soțul ei, Ion Onoriu. Fiicele solistei au mers și i-au cumpărat mamei sale un cavou așa cum și-ar fi dorit. „I-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

gabi-lunca-262649-mediafax_foto-zoltan_lorencz.jpg

Gabi Luncă a murit vineri, 2 aprilie, la vârsta de 82 de ani
foto: Mediafax

Gabi Luncă a murit la 82 de ani, răpusă de Covid

Gabi Luncă a murit la vârsta de 82 de ani, vineri, 2 aprilie, la ora 20.50, la Spitalul Județean Ilfov, după ce medicii s-au luptat să o salveze timp de aproape două săptămâni. Familia renumitei soliste de muzică lăutărească Gabi Luncă este încă în șoc după ce marea doamnă a muzicii lăutărești a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Membri familiei au sperat, până în ultima clipă, să se întâmple o minune și au făcut rugăciuni zilnice pentru marea solistă. Din păcate, în doar trei zile, virusul nemilos a făcut ravagii în trupul cântăreței, care a reușit cu ani în urmă să învingă și cancerul. Devastată după moartea mamei sale, Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a făcut declarații, în exclusivitate, pentru Click! “Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat până în ultima clipă că mama se va întoarce acasă sănătoasă. Când am dus-o la spital, în primele zile, și i-au pus masca, își revenise. Dar în trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plămânul a fost atacat aproape sută la sută”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Știre în curs de actualizare

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul