S-au încins! Brigitte Năstase și Florin Pastramă, gesturi interzise la “Ferma”

florin-pastrama-brigitte_3.jpg

florin pastrama brigitte
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, mult prea apropiaţi, în pat, la "Ferma"
foto: PRO TV

Scene fierbinţi la “Ferma”, în episodul care va fi difuzat în această seară (19 martie), la PRO TV. Craiul Florin Pastramă face din nou victime, iar de această dată se pare că îi cade în plasă Brigitte Năstase. Va urma o săptămână de foc pentru cei doi.

În reality-showul “Ferma”, de la Pro TV, s-ar părea că s-a instalat şi Cupidon printre concurenţi. După ce Vali Bărbulescu s-a arătat interesat de Otniela Sandu, Diana Belbiţă flirtează cu Marius Crăciun, iar Kamara i-a făcut avansuri Geaninei Ilieş, acum un nou cuplu pare că a luat avânt. Este vorba despre Florin Pastramă (40 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani), care înainte de a intra în Fermă s-au distrat şi chiar au făcut un vlog pentru Jorge, în care povesteau, în glumă, despre nuntă şi despre o relaţie. În Fermă, drumurile celor doi s-au despărţit, căci Florin a plecat alături de cinci colegi la Cabană, iar Brigitte a rămas în vilă. Dar iată că odată cu schimbările recente, când bandiţii au venit în casă, drumurile celor doi s-au reintersectat.

florin-pastrama-brigitte_2.jpg

florin pastrama brigitte
Florin Pastramă îi face masaj lui Brigitte
foto: PRO TV

În prima noapte au dormit îmbrăţişaţi, apoi îi vei veţi vedea cum își fac masaj, își spun vorbe șoptite, se tachinează, își spală hainele reciproc, iar colegii din fermă sunt cu ochii pe ei! Cu toții simt tensiunea dintre cei doi, stau și analizează, însă rămâne de văzut cum se va dezvolta relaţia dintre ei.

Şi-au lăsat partenerii şi au intrat în “Ferma”

S-ar părea că Florin Pastramă nu mai are iubită, căci de când a intart în “Ferma” s-a apucat de cucerit colegele, iar iubita sa, Raluca Podea, l-ar fi părăsit. “Aş fi vrut ca povestea asta, pe care o aveam de doi ani cu Florin, să meargă, dar nu îmi mai trebuie. Eu înţeleg că are un contract, dar nimeni nu cred că e nebun să te pună să faci ceva din ceea ce tu nu vrei. Nu vreau să mai aud de el. Nu există cale de împăcare", a declarat Raluca Podea pentru Click!

corneliu-ona-iubit-brigitte-nastase-fiica-brigitte_3.jpg

brigitte nastase
Corneliu Oană a ieşit la mall cu Sara, fiica lui Brigitte
fotografii: Mihai Ionescu

Cât despre Brigitte şi Corneliu Oană (34 de ani), acesta din urmă îşi aşteaptă încă iubita şi se ocupă exemplar de treburile casnice. Este și mamă și tată pentru cei doi copii ai vedetei și se ocupă și de afaceri. Corneliu a fost surprins de fotoreporterii Click!, în timp ce o răsfață pe fiica vitregă, după orele de școală. E atât de grijuliu de parcă ar fi propria fiică.

 

Citeşte şi:

Ferma 2019. Florin Pastramă, părăsit de iubită de când apare la tv: «Te naşti singur, mori singur!»

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

Loading...

Citește și

  • ioana filimon jorje ferma 2019

    Pe măsură ce încep să se cunoască, concurenţii de la Ferma 2019, noul sezon difuzat de Pro Tv, se apropie, iar Jorge şi Ioana Filimon au făcut acest pas destul de repede şi într-o direcţie periculoasă. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze fierbinţi la propriu, în cadă. Cântăreţul şi câştigătoarea titlului Miss România din anul 2016 s-au hârjonit ca doi adolescenţi. Dacă sexy Ioana Filimon este lipsită de obligaţii, ne întrebăm cu ce ochi a privit soţia lui Jorge scenele halucinante.

  • otniela sandu

    Otniela Sandu sau Shakira de România, una dintre cele 18 vedete din „Ferma” ( Pro TV), i-a cucerit nu numai pe telespectatori, ci şi pe bărbaţii aflați în competiție. Ea s-a făcut remarcată la acelaşi post tv, în „Supravieţuitorul”, în urmă cu doi ani. Click! a aflat că, în copilărie, Otniela Sandu a avut mari probleme de sănătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1