Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

florin_pastrama_ferma.jpg

florin pastrama ferma 2019
Florin Pastramă iubeşte luxul şi viaţa bună
Foto: arhivă personală

Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

Florin Pastramă este vărul Ralucăi, soția lui Pepe

Primul episod de la "Ferma 2019", emisiune ce a debutat miercuri seară la Pro Tv, ne-a făcut cunoştinţă cu câţiva concurenţi care sigur vor fi urmăriţi atent pe durata show-ului. Unul dintre ei este Florin Pastramă, vărul Ralucăi, soţia lui Pepe. Bărbatul recunoaşte că este un răsfăţat. Are haine scumpe, bea şampanie fină şi merge în saloanele de înfrumuseţare la manichiură şi pedichiură. 

florin_pastrama_rasfat.jpg

florin pastrama rasfatat
Florin Pastramă, răsfăţat de mamă şi de manichiuriste
foto: captură video Pro Tv

“Sunt Florin Pastramă, sunt țigan și mă mândresc cu acest lucru. În 1990, tatăl meu a înființat o agenție imobiliară. Tot timpul eram cu taică-miu. Când a murit el, a fost prima dată în viața mea când am plâns și am știut ce înseamnă suferința. Mama e totul pentru mine, e îngerul meu. Locuiesc cu ea. Mai am un frate mai mare și trei surori. Am avut tot ce mi-am dorit de la familie, mi-au oferit tot ce mi-am dorit. Am terminat Facultatea de Drept, am luat Licența, dar după ce a murit taică-miu, am renunțat la profesie și a trebuit să mă ocup de business. Nu sunt implicat în niciun dosar la poliție. Cred foarte mult în Dumnezeu și Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-a oferit, chiar mult mai mult decât meritam. Nu am nevoie de bani, banii pe care o să-i câștig o să-i donez unui orfelinat. Sunt un tip pozitiv și ăsta e avantajul meu în această emisiune. O să ajung în finală!”, a mărturisit el.

florin_pastrama_si_pepe.jpg

florin pastrama ferma 2019
Florin Pastramă şi Pepe, soţul verişoarei sale Raluca
Foto: arhivă personală

În primul episod, Florin Pastramă a ajuns la cabană alături de alți cinci concurenți: Kamara, Vali Bărbulescu, Otniela Sandu, Otilia Bilionera și Geanina Ilieș, membrii celor două echipe care au pierdut prima probă. În noua casă, deja confortul lui începe să dispară. "Acasă am şofer şi doi oameni care se ocupă pentru mine de alte treburi administrative", recunoaşte Pastramă într-o discuţie cu colegii de cameră.  Obișnuit cu viața bună, Florin își va lua gândul de la toate aceste lucruri pentru o perioadă și va trece la munca de jos.

florin_pastrama_dressing.jpg

florin pastrama ferma 2019
Florin Pastramă are un dressing impresionant
foto: captură video Pro Tv

A intrat în Ferma cu gândul că o să demonstreze cât de bine se descurcă în viată și fără micile ajutoare de care are parte zi de zi acasă. Cu toate acestea, recunoaște că îi va lipsi cel mai mult băutura preferată, șampania. “Mama mi-a zis să nu plec nicăieri, că n-am spălat niciodată o farfurie. M-am dus de oftica ei, să-I demonstrez că nu sunt ăla care face doar bani. N-am pus în viața mea mâna pe un lemn. Eu am trei servitori: unul care vine în fiecare zi de-i face curățenie câinelui în curtea mamei, șofer și unul care are grijă de grădină”, le-a povestit colegilor din cabană în timp ce luau micul dejun, în a doua zi de competiție.

Florin Pastramă are o slăbiciune pentru femeile frumoase

Concurentul se descrie nu doar un bărbat potent financiar, cu un dressing impresionant, ci şi un tip cu succes la femei. Ajuns în fermă el îşi încearcă norocul cu mai multe concurente, care îl refuză politicos rând pe rând. Prima pe care Pastramă o ia în vizor este Ioana Filimon, fosta Miss România. Bărbatul o invită la un pahar de şampanie chiar la cina pe care concurenţii o iau înainte de a ajunge în munţi. Cea de-a doua "victimă" este Otilia Bilionera, iar Otniela Sandu ar putea fi următoarea pe lista lui de cuceriri.

florin_pastrama_raluca_podea.jpg

florin pastrama raluca podea
Florin Pastramă formează un cuplu cu Raluca Podea
Foto: arhivă personală

În viaţa reală, Florin Pastramă formează un cuplu cu Raluca Podea, blondina sexy care urmează să-i devină soţie concurentului nostru. Deşi a cerut+o în căsătorie, tânărul nu pare că ar avea probleme în a face curte celorlalte femei din fermă.         

Loading...

Citește și

  • concurenti ferma

    Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă oferă primele imagini de acolo. După ce Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu au prezentat „Ferma Vedetelor”, show-uri filmate în ţară şi în Cipru, PRO TV a schimbat formatul, titlul emisiunii şi prezentatorii. „Ferma 2019” va începe pe 29 ianuarie şi îi va scoate pe concurenţi din zona de confort, iar gazdele Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi Cristian Bozgan vor fi aşa cum nu aţi văzut vreodată un cuplu de prezentatori.

  • mihaela radulescu

    Diva rămâne divă şi în vârf de munte, nu doar la Monaco. Mihaela Rădulescu (49 de ani), pe care din această seară o vom revedea la PRO TV, de data aceasta în rol de prezentatoare la “Ferma”, nu s-a dezis de lux nici la cocioaba din munţi. Uite cât costă geanta şi cizmele cu care a mers la filmări!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1