Iubitul lui Brigitte și-a luat în serios rolul de tată vitreg. Uite cum o răsfaţă pe Sara!

corneliu-ona-iubit-brigitte-nastase-fiica-brigitte_3.jpg

brigitte nastase
Corneliu Oană a ieşit la mall cu Sara, fiica lui Brigitte
fotografii: Mihai Ionescu

În lipsa lui Brigitte Năstase, care se află în vârf de munte la ”Ferma”, de la Pro Tv, iubitul ei se ocupă exemplar de treburile casnice. Este și mamă și tată pentru cei doi copii ai vedetei și se ocupă și de afaceri. Corneliu Oană a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce o răsfață pe fiica vitregă după orele de școală. E atât de grijuliu de parcă ar fi propria fiică.

De aproape două luni, copiii lui Brigitte Năstase (42 de ani) nu și-au mai văzut mama decât la televizor. Controversata brunetă se luptă pentru a câștiga premiul de 50.000 de euro, în emsiunea ”Ferma”, de la Pro Tv care se difuzează de marți, până joi, de la orele 21.30. Și, după cum se pare, s-ar putea să și aducă banii acasă. În lipsa ei însă, logodnicul a intrat foarte bine în ”pantofii” Birigittei. Corneliu Oană (34 de ani) și-a luat în serios rolul de tată vitreg și are grijă de casă, dar și de cei doi copii, Robert (18 ani) și Sara (14 ani).

bp9h2988.jpg

Iubitul lui Brigitte a fost galant de Mărţişor
foto: Mihai Ionescu

 

Dovadă sunt imaginile surprinse de fotoreporterii Click! zielle trecute. Cu ocazia Mărțișorului, iubitul lui Brigitte a luat-o pe Sara de la școală și i-a făcut o surpriză. Au mers împreună la mallul din apropierea casei, în Băneasa, și a răsfățat-o ca pe o adevărată domnișoară. I-a dăruit o lalea galbenă, au luat prânzul la un restaurant din incintă, apoi au mers la shopping. Deși nu este părinte, am putea spune că musculosul tinerel este destul de pregătit și pentru un astfel de statut. A trecut testul! El a însoțit-o pe Sara la cumpărături, i-a spus ce haine i s-ar potrivi, apoi le-a cumpărat.

corneliu-ona-iubit-brigitte-nastase-fiica-brigitte_1.jpg

corneliu oana
Sara şi-a cumpărat ceva de îmbrăcat
foto: Mihai Ionescu

 

După aproape două ore de colindat, Corneliu și fata lui Brigitte au plecat spre casă. Iată ce spunea iubitul vedetei săptămâna trecută, pentru Click!: ”Administrez magazinul şi afacerile ei, am grijă de copii, Sara şi Roby, şi locuiesc în Pipera. N-am experienţă cu cei mici, dar nu încerc să le fiu părinte, ci prieten. Sunt destul de mari şi de ascultători. Pleacă dimineaţa la şcoală cu şoferul, apoi mă sună când ajung acasă. De obicei, mănâncă acasă. Învăţ de pe internet şi le gătesc sănătos când am timp, le-am făcut şi prăjituri. Le fac toate poftele. O ajut uneori la teme pe Sara, iar cu Roby n-am ce teme să fac, pentru că e mare. Nimic nu e greu dacă le faci pentru persoana iubită”. Așadar, Brigitte poate sta liniștită până la final în ”Fermă”, căci are un ajutor de nădejde acasă.

Brigitte Năstase a divorţat în septembrie 2018

Brigitte Năstase şi Corneliu Oană sunt împreună de aproape zece luni, și au apărut ca un cuplu cu o lună înainte să se pronunțe divorțul de fostul tensiman Ilie Năstase. Lucrurile între Brigitte și Corneliu au avansat rapid. Cei doi s-au logodit dinainte de Sărbători, apoi s-au mutat împreună, în casa ei din Pipera. Au planuri mari, căci vor să se căsătorească și să aibă copii. Pe 26 septembrie 2018, Brigitte şi Ilie Năstase au divorţat oficial, după 8 ani de mariaj.

claudia-pavel-brigitte-duel.jpg

„Duelul secolului” la Ferma! Claudia Pavel și Brigitte „s-au bătut” și în ring, nu doar în replici
Foto: Colaj Click!

 

Brigitte Năstase a învins-o la duel pe Claudia Pavel

Duelul secolului” la Ferma 2019! Claudia Pavel și Brigitte „s-au bătut” și în ring, nu doar în replici. Ediția de joi, 28 februarie, a venit cu un moment decisiv pentru cele două! Fermierul săptămânii, Cătălin Moroșanu, a propus-o pe Claudia pentru duel, decizie care s-a lăsat cu tensiuni de ambele baricade, iar solista și-a ales singură oponentă. După ce ea și Brigitte s-au tot certat și insultat de-a lungul competiției, iată că vedeta nu uită și nu iartă și a ales-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase în confruntarea pe locul din emisiune, așa cum se așteptau toți concurenții, de altfel.

 

Citeşte şi:

Ferma 2019. Carmen Negoiță a făcut-o pe Brigitte să plângă! «Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă»

Ferma 2019. Divele au ajuns în iad! Uite unde se chinuie pentru 50.000 de euro

Loading...
 
 

Citește și

  • Povestea de dragoste cu suişuri şi coborâşuri dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt este istorie. Miercuri (26 septembrie), cei doi au semnat actele de divorţ la tribunal. Deşi iniţial, bruneta spunea că nu are de gând să se prezinte în faţa judecătorilor, până la urmă şi-a făcut apariţia la proces şi a tranşat rapid lucrurile.

  • Deşi luna trecută a spus că îşi retrage cererea de divorţ înaintată chiar de către ea la Judecătoria Sectorului 1, iată că Brigitte s-a înmuiat după ce Ilie a implorat-o să-l lase să fie fericit cu noua iubită. De ieri, ea şi fostul mare tenisman sunt liberi ca păsările cerului pentru că şi-au spus “adio” definitiv. Au pus punct unei căsnicii de 8 ani în doar 10 minute.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1