Roxana Ciuhulescu, imagini emoționante de la nuntă! Ce declarație de dragoste i-a făcut soțului ei

roxana-ciuhulescu-nunta1.jpg

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit religios cu Silviu Bulugioiu
Foto Facebook

Roxana Ciuhulescu este încă prinsă în magia frumoasei ceremonii religioase în care și-a unit destinul de cel al partenerului ei de viață, Silviu Bulugioiu. Cum evenimentul a fost o dublă sărbătoare, organizându-se în aceeași zi și botezul băiețelului cuplului de miri, Roxana a dorit să rememoreze emoțiile trăite în acea zi specială și a publicat pe rețelele de socializare imagini din cadrul fericitului eveniment. Însă pozele nu au venit singure, ci însoțite de o declarație de dragoste făcută soțului ei, pe care Roxana îl numește „jumătatea ei”.

Roxana Ciuhulescu a publicat un mesaj plin de emoție dedicat soțului ei, Silviu Bulgioiu, după ce aceștia au avut parte de o nuntă ca în povești. Dorind să împărtășească și cu urmăritorii ei virtuali emoția pe care a simțit-o în acea zi specială, fosta prezentatoare de televiziune a dat publicității atât cele mai frumoase imagini de la cununia religioasă, cât și de la botezul fiului ei, evenimentele fiind organizate în aceeași dată

roxana-ciuhulescu-nunta-3.jpg

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu s-au cununat religios în data de 7 octombrie
Foto Facebook

Roxana Ciuhulescu, declarație de dragoste pentru soțul ei

„Când am crezut că am uitat gustul fericirii, a apărut EL! Când am crezut că „familie” însemnă eu și fiica mea, a apărut EL! Când am crezut că nu voi retrăi sentimentul inegalabil de a zămisli o noua viață, a apărut EL! EL e cel care m-a făcut fericită, el e cel cu care am realizat o nouă și frumoasă familie, EL e cel care m-a făcut să retrăiesc senzații și sentimente inegalabile! Mulțumesc Silviu, jumătatea mea! Mulțumesc nașilor care au fost alături de noi din prima clipă! Mulțumesc familiei care ne-a sprijinit dintotdeauna! Mulțumesc prietenilor care ne-au fost alături în aceste momente frumoase (și nu numai)! Așa e viața – frumoasă pentru noi!”, a transmis Roxana Ciuhulescu prin intermediul rețelelor de socializare. 

roxana-ciuhulescu-nunta-4.jpg

Roxana Ciuhulescu a avut parte de o nuntă ca în povești
Foto Facebook

Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu weekend-ul trecut, cei doi fiind deja cununați civil încă din luna martie a acestui an. Fosta prezentatoare tv a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, aducându-l pe lume pe băiețelul cuplului, micuțul Cezar. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul ei cu fostul soț, Mihai Ivănescu.

roxana-ciuhulescu-nunta-2.jpg

Roxana Ciuhulescu a organizat și botezul băiețelului ei, în ziua nunții
Foto Facebook

roxana-ciuhulescu-baietel-botez.jpg

Micuțul Cezar, în timpul botezului
Foto Facebook
Loading...

Citește și

  • Iulia Albu a criticat dur rochia de mireasă a Roxanei Ciuhulescu și machiajul pe care l-a avut. Iulia Albu nu s-a putut abține și a criticat dur apariția Roxanei Ciuhulescu la propria ei nuntă. Fashion Editorul a publicat un mesaj foarte dur pe blogul personal, unde nu a iertat-o deloc pe Roxana Ciuhulescu.

  • A fost o noapte de pomină pentru Roxana Ciuhulescu (39 de ani). Petrecerea de botez și cea de nuntă au avut loc duminică într-un local select din București, iar mirii s-au distrat până dimineață alături de invitații lor. Vedeta și soțul ei, Silviu Bulugioiu, au deschis seara cu un vals superb pe coregrafia prim balerinei de la Operetă, Andreea Toma, iar apoi s-au încins cu toții pe muzică de toate genurile.