Roxana Ciuhulescu e în pregătiri de nuntă! Organizează și botezul băiețelului ei în aceeași zi

roxana_si_sergiu.jpg

Roxana Ciuhulescu va organiza și nunta sa și botezul băiețelului ei în aceeași zi
Foto: Instagram

Roxana Ciuhulescu a devenit de curând din nou mămică și este extrem de fericită alături de familia ei. Cum după cununia civilă cei doi parteneri doresc să-și spună jurămintele de dragoste și în fața lui Dumnezeu, și cum și botezul celui mic trebuie organizat, Roxana s-a gândit la o soluție salvatoare. Pentru a nu pune un eveniment mai presus de celălalt, vedeta a decis să organizeze și nunta ei cu partenerul său de viață, Silviu Bulugioiu, si botezul băiețelului lor, pe nume Cezar, în aceeași zi. Cum două evenimente de o asemenea amploare au nevoie de pregătiri intense, Roxana s-a apucat deja de organizarea lor, deși sunt planificate pentru toamnă.

Deși data aleasă pentru cele două mari evenimente din viața Roxanei este stabilită pentru luna octombrie a acestui an, pregătirile deja au început. Fosta prezentatoare a dat câteva detalii despre modul în care se va desfășura dublul eveniment și a explicat și care este motivul pentru care nu mai dorește să îmbrace o rochie de mireasă clasică, de culoare albă. Fosta prezentatoare tv a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, atunci când l-a adus pe lume pe Cezar, băiețelul cuplului. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, pe nume Ana Cleopatra, din căsătoria anterioară cu Mihai Ivănescu.

roxana_chiuhulescu_familie_1.jpg

Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță din căsătoria anterioară
Foto: Instagram

„Suntem ocupați și cu organizarea petrecerii de nuntă și botez, ambele vor avea loc în aceeași zi, pe 7 octombrie. Ne-am comandat verighetele, e greu cu pregătirile, încercăm să găsim și un concept pentru invitații, pentru că suntem unul din aviație și unul din zona auto. Rochia mea de mireasă va fi făcută de Daniela Gogu, dar pentru că eu am mai îmbrăcat rochia albă de mireasă, de această dată am decis ca ea să aibă altă culoare! Albul înseamnă puritate, eu am mai fost căsătorită și nu mi se pare ok să optez acum tot pentru o rochie de culoare albă. De costumul lui Silviu se ocupă Adina Buzatu”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru perfecte.ro.

Roxana Ciuhulescu a născut chiar de ziua soțului ei

„Astăzi aniversez două evenimente esențiale ale vieții mele. Primul este echilibrul pe care l-am descoperit în tot ce înseamnă existența mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de naștere și îi dau în dar, în afară de toată iubirea mea, cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni părinții unui băiat. Iar aceste două mari bucurii completează perfect fericirea noastră. A întregii noastre familii. La mulţi ani, iubitule, și abia aștept să ne cânte Cezar urările mai pe seară!”, declara vedeta, în urmă cu ceva timp.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • roxana ciuhulescu burtica gravida 8 luni

    Aşteptarea a luat sfârşit pentru Roxana Ciuhulescu. Joi dimineaţă, de ziua soţului ei, Silviu Bulugioiu, fosta prezentatoare Pro Tv a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. A născut prin cezariană, iar bebeluşul a cântărit 4.260 grame şi a măsurat 53 de centimetri.

  • adelina pestritu roxana ciuhulescu

    Roxana Ciuhulescu a pornit numărătoarea inversă! Au mai rămas 4 zile până la marea întâlnire cu băieţelul ei, iar emoţiile cresc de la o oră la alta. Vedeta a organizat recent o întâlnire între prieteni, ocazie cu care a primit multe cadouri pentru bebeluşul din burtică. Roxana Ciuhulescu este programată să nască prin cezariană, la 12 iulie, chiar de ziua soţului ei, Silviu Bulugioiu.