Rona Hartner s-a revăzut în Franța cu fiica ei, Sumayla, după ce s-a operat pentru a doua oară la colon

rona-hartner-operatie.jpg

Rona Hartner s-a revăzut cu fiica ei, Sumayla
Foto Facebook

Îndrăgita actriță Rona Hartner a fost operată de urgență în Franța, după ce boala cu care a fost diagnosticată i-a recidivat, chiar dacă a mai avut o intervenție chirurgicală în acest sens. Doctorii i-au depistat un cancer la colon și au sfătuit-o pe aceasta să facă chimioterapie timp de șase luni. Vedeta a profitat de faptul că s-a aflat în Franța și s-a revăzut cu fetița ei din căsnicia cu Rocco Sedano, Sumayla.

Rona Hartner nu a scăpat de problemele de sănătate pe care i le-a adus tumora de colon. După ce a fost diagnosticată cu această boală, vedeta a fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a-i fi extirpată tumora. La săptămâni bune de la incident, Rona a fost operată pentru a doua oară, în Franța, după ce boala a recidivat, iar doctorii i-au explicat că va fi nevoită timp de șase luni de acum în colo să facă chimioterapie, pentru a-și ține afecțiunea sub control.

După intervenție, Rona și-a anunțat fanii că se simte bine și că își urmează tratamentul în Franța. „Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimioterapia. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O să am din două în două săptamâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa ca este mai simplu. O să fie ceva ușor pentru ca este de preventie. Eu sunt optimistă. Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile.... Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vrau să mă panichez. Toți avem o frică de moarte...”, a susținut Rona Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

rona-hartner-fiica.jpg

Rona Hartner și fetița ei au avut parte de o revedere emoționantă în Franța, după ce vedeta s-a operat pentru a doua oară la colon
Foto: Arhivă personală

Rona Hartner şi fiica ei, Sumayla, reîntâlnire plină de emoţii

După ce a fost operată pentru a doua oară, Rona Hartner şi-a reîntâlnit și fiica din relația ei cu Rocco Sedano, aceasta locuind în Franța. Îndrăgita artistă şi Sumayla, nume care înseamnă „Splendida Lumină”, s-au strâns din nou în braţe şi au fost extrem de emoționate de moment, mai ales că fata Ronei știe de diagnosticul mamei ei. Rona Hartner a povestit cum vede fiica ei această perioadă delicată.

„Fata mea nici nu simte că sunt bolnavă. Întâlnirea cu fiica mea a fost extrem de emoționantă. Am plâns împreună. S-a liniştit vazându-mă acasă. Ea ştie diagnosticul, dar îl vede cum îl văd şi eu, ca o etapă din viaţa mea”, a mai explicat Rona Hartner. Artista a ajuns de data aceasta pe mâna medicilor din Franța, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală pentru plasarea unui cateter. În urmă cu două luni, Rona Hartner a fost operată și în România, atunci când i-a fost extripată o tumoră canceroasă poziționată în zona colonului.

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu”, a declarat Rona Hartner, în cadrul emisiunii „Răi Da' Buni”.

Loading...

Citește și

  • După ce a biruit în lupta cu problemele de sănătate, vedeta fiind operată recent în urma descoperirii unei tumori, Rona Hartner trăiește în prezent momente frumoase alături de iubitul ei, francezul Herve, care urmează să îi devină și soț în scurt timp. Deși îi propusese în urmă cu ceva vreme să îi fie soție, Herve nu făcuse niciodată pasul cel mare așa ca la carte, în genunghi și cu inelul în mână.

  • Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, nu a început anul în cel mai bun mod cu putinţă şi a fost nevoită să treacă printr-o intervenţie chirurgicală complexă, după ce medicii i-au găsit o tumoră suspectă pe colon. Din fericire pentru artistă, atitudinea pozitivă, credinţa şi sprijinul logodnicului său, DJ. Herve i-au fost de folos şi a reuşit să treacă cu bine peste această încercare care ar fi putut să o demoralizeze. Luni, 11 martie, Rona a păşit pentru prima dată într-un platou de televiziune după operaţia pe colon şi a vorbit despre logodnicul său, dar şi despre data când îşi vor uni destinele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1