Rona Hartner urcă pe scenă la doar câteva zile după operația la colon! Unde va cânta artista

rona-hartner-concert.jpg

Rona Hartner se va urca pe scenă alături de logodnicul ei pe 8 martie, chiar dacă acum câteva zile a trecut printr-o operație la colon
Foto Facebook

Deși a trecut în urmă cu doar câteva zile printr-o interventie chirurgicală la colon, în vederea extirpării unei tumori, Rona Hartner, care se află în plină recuperare postoperatorie, nu uită nici de îndatoririle ce privesc cariera sa muzicală. Îndrăgita artistă avea un concert programat pe 8 martie, pe care a decis să nu îl anuleze, în ciuda problemelor de sănătate, chiar dacă perioada dintre operație și spectacol este una extrem de mică.

Rona Hartner a trecut recent printr-un moment de cumpănă, după ce doctorii i-au descoperit acesteia o tumoră în zona colonului. Artista și-a îndemnat la momentul respectiv prietenii virtuali să se roage împreună cu ea pentru ca operația să decurgă bine și iată că rugile i-au fost ascultate! Intervenția chirurgicală suferită de Rona a fost un succes, iar acum vedeta se află în perioada de recuperare postoperatorie.

În plină recuperare postoperatorie, Rona Hartner va urca pe scenă

Totuși, dorind să demonstreze că este o femeie puternică și că își păstrează cuvântul dat, chiar dacă între timp s-a confruntat cu probleme de sănătate, Rona Hartner a decis să se prezinte la evenimentul pe care îl avea stabilit pentru 8 martie, organizat la localul „Mărul de aur”.

Deși se recuperează după o intervenție medicală, Rona promite să facă spectacol și să le transmită invitaților energia sa pozitivă.

rona-hartner-afis-concert-operatie.jpg

Rona Hartner și iubitul ei vor fi invitații speciali ai evenimentului
Foto Facebook

După ce a fost nedezlipit de spital și i-a fost alături vedetei în aceste clipe grele, iubitul Ronei nu o lasă singură nici pe scenă! Cel care urmează să îi fie soț, francezul Herve sau DJ HMJ pe numele său de scenă o va însoți pe Rona în spectacol, cei doi prezentând pe scena restaurantului un nou proiect muzical la care au lucrat împreună.

Oana Roman a fost cea care a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. „Deși de abia s-a operat și este încă în recuperare, Rona Hartner nu și-a anulat show-ul și vine să ne cânte pe 8 martie la Restaurant Mărul de Aur”, a scris aceasta pe pagina personală de Facebook unde a publicat și afișul evenimentului.

rona-hartner-operatie-credinta.jpg

Rona Hartner și-a pus bazele în credință înainte de operație
Foto: Captură Video

Cum se simte Rona Hartner după operația la colon

Artista s-a ridicat din pat şi are o stare bună, dar medicii au decis ca ea să rămână până mâine la Terapie Intensivă. „Rona rămâne până joi la Terapie Intensivă, unde accesul vizitatorilor e interzis din cel puţin două motive: trebuie monitorizată continuu starea ei de sănătate, să nu intervină complicaţii (ea find hipotensivă şi emboliile/trombozele/flebitele fiind efecte curente post operaţii abdominale), dar şi mai important e că Terapia Intensivă e secţia cea mai sterilă a spitalului”, au dezvăluit pentru Click! apropiații Ronei.

„S-a trezit deplin conştientă, s-a ridicat şi chiar a păşit lângă pat, a început să prindă culoare în obraz. Spune că nu are dureri. Se bucură ca Herve nu a părăsit spitalul şi intră la ea câte cinci minute de două-trei ori pe zi”, au adăugat aceștia.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și