Cum se simte Rona Hartner după operaţie şi când va părăsi spitalul

14_rona-hartner-in-spital.jpg

De când medicii i-au dat cumplita veste, vedeta se roagă continuu

Internată de urgenţă săptămâna trecută, Rona Hartner (45 de ani) a fost operată luni pentru extirparea unei tumori la colon. După intervenţia care a durat şase ore, actriţa s-a ridicat din pat şi a reuşit chiar să facă doi-trei paşi. Vedeta se află internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală şi a rămas la Terapie Intensivă sub atenta supraveghere a medicilor.

Chiar înainte de a se întoarce acasă în Franţa, medicii au internat-o de urgenţă cu un verdict dur: tumoră la colon. Fără să se sperie, Rona Hartner s-a rugat împreună cu iubitul ei, Herve, şi a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală suportată pe 25 februarie, la Spitalul Floreasca. Însă emoţiile nu s-au sfârşit pentru vedetă. Diagnosticul final al laboratorului, dacă tumora e canceroasă sau nu, va veni după aproximativ o lună de la trimiterea probelor.

Artista s-a ridicat din pat şi are o stare bună, dar medicii au decis ca ea să rămână până mâine la Terapie Intensivă. „Rona rămâne până joi la Terapie Intensivă, unde accesul vizitatorilor e interzis din cel puţin două motive: trebuie monitorizată continuu starea ei de sănătate, să nu intervină complicaţii (ea find hipotensivă şi emboliile/trombozele/flebitele fiind efecte curente post operaţii abdominale), dar şi mai important e că Terapia Intensivă e secţia cea mai sterilă a spitalului”, ne-au spus apropiaţii Ronei Hartner.

Logodnicul vine de 2-3 ori pe zi

Logodnicul vedetei a stat lângă ea cât de mult i-au permis medicii. „S-a trezit deplin conştientă, s-a ridicat şi chiar a păşit lângă pat, a început să prindă culoare în obraz. Spune că nu are dureri. Se bucură ca Herve nu a părăsit spitalul şi intră la ea câte cinci minute de două-trei ori pe zi”, mai spun aceleaşi surse pentru Click!.

„Sunt bine. Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. Eu am venit în România pentru emisiunea «Scena Misterelor» (Antena 1), iar joi (21 februarie - n.r.) trebuia să plec în Franţa. De miercuri nu mă simţeam în apele mele, aveam o stare de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală. Înainte să mă duc la avion, doctorul mi-a zis că mă va opera de urgenţă. La tomograf s-a arătat că am o tumoare la colon, asta mă seca de puteri. Am făcut nişte investigaţii în Franţa, dar nu dădeau nimic. O să operăm luni dimineaţă ce e de operat. Îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine”, a povestit Rona pe Facebook înainte de operaţia complicată realizată de medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Loading...

Citește și