Rona Hartner nu a avut încă relații intime cu viitorul ei soț: «Suntem puri până la nuntă»

rona-hartner-viitor-sot-herve-relatii-intime.jpg

Rona Hartner a făcut dezvăluiri surprinzătoare din viața sa personală
Foto Facebook

Rona Hartner și actualul ei partener de viață sunt îndrăgostiți până peste cap! Vedeta și-a adus iubitul în cadrul unei emisiuni TV, unde cei doi au vorbit despre căsătoria care urmează, viața personală și chiar și...viața lor intimă. Rona a mărturisit că ea și francezul care i-a furat inima încă nu au făcut următorul pas al relației lor, dezvăluind că actul intim dintre ei va avea loc abia după nuntă. Iată declarațiile!

După ce a anunțat că se pregătește de o nouă etapă a vieții sale, urmând să spună în curând din nou „DA” în fața altarului, Rona Hartner surprinde din nou! Vedeta s-a declarat extrem de îndrăgostită de noul ei partener de viață, un francez care i-a furat inima. Deși cei doi au planificat deja nunta, se pare că aceștia nu au întreținut încă relații intime, așa cum fosta concurentă de la „Ferma Vedetelor” a declarat în cadrul unei emisiuni TV. 

Rona Hartner nu a făcut încă amor cu iubitul francez

Rona trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei francez, Herve (DJ HMJ), cu care urmează să se și căsătorească. Deși cei doi au decis să facă marele pas, se pare că Rona și iubitul ei încă nu au făcut amor. Explicația vedetei este că ea și partenerul ei doresc să se păstreze puri până în ziua nunții.

Actrița l-a adus pentru prima dată pe viitorul ei soț la TV, în cadrul emisiunii „Teo Show”. Acesta este muzician – profesor de jazz, dj de muzică religioasă și face gospel electro. Cei doi viitori însurăței s-au cunoscut în luna aprilie a acestui an, însă nu au întreținut relații intime, preferând ca acest lucru să se întâmple după ce se vor căsători, anul viitor. Mai mult decât atât, Rona și-ar doi și un copil alături de acesta, fie că va fi unul biologic sau adoptat. 

rona-hartner-herve-iubit.jpg

Rona Hartner, alături de iubitul ei, Herve
Foto: Captură Kanal D

 

„Ne iubim foarte tare. Din ce în ce mai tare. E un foc de artificii care nu se mai termină.. Noi nu trăim o relaţie. Suntem caşti, puri până la nuntă. E important să ne cunoaştem, restul va veni de la sine. Ne cunoaştem din aprilie şi ne căsătorim la anul, în aprilie. Am vrea să facem nunta pe Coasta de Azur, pe o peninsulă pe care m-a dus.

El are un copil din prima căsătorie. Eu am o fetiţă. Mi-aş dori mult să adoptăm, în Franţa nu e o problemă. Dacă o să facem un copil după căsătorie, foarte bine. Dacă nu, aş vrea să adoptăm. E complicat să adopţi ca mamă singură”, a dezvăluit Rona Hartner, în platoul emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D. 

Când va avea loc nunta

Cei doi sunt împreună din luna aprilie a acestui an şi au programat căsătoria în anul 2019. Frumosul eveniment va fi organizat fie în România, fie în Franţa, acolo unde Rona a răspuns afirmativ la marea întrebare. În cazul în care vor hotărî să facă acest pas important peste hotare, Rona a explicat că ceremonia va avea loc pe o plajă. De asemenea, aceasta a susținut că nu exclude nici posibilitatea de a mai avea un copil în viitor. Din fostul mariaj, Rona are o fiică, pe nume Rita.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și