Pentru cine face naveta Rona Hartner între România şi Franţa!

rona.jpg

Rona Hartner

Rona Hartner vorbește de fiecare dată cu drag despre fiica sa: micuţa studiază în Franța și ştie cinci limbi străine la numai 11 ani. Vedeta o iubește enorm pe fetița ei și din acest motiv nu s-a gândit până acum să se mute în România.

Rona Hartner face naveta din Franța pentru fiica ei. Stabilită de ani buni peste hotare, actrița și cântăreața vine în România ori de câte ori are proiecte, însă își face întotdeauna timp și pentru fetița ei, care e un copil super dotat. ”Vorbește 5 limi străine”, spune Rona care se sacrifică pentru fata ei.

Pentru ea face naveta București-Paris și invers. Chiar dacă în ultimii ani a venit în România mai des, având numeroase proiecte tv sau concerte, Rona nu s-a gândit să se stabilească aici și preferă să vină aici ori de câte ori este solicitată. Luna trecută a fost la București pentru a participa la o gală umanitară, unde a primit primul ei trofeu din carieră în România, Best Romanian Actress Abroad (Cea mai bună actriță română în străinătate).

monica_si_rona.jpg

Rona, alături de Monica Bârlădeanu, la o gală umanitară

Sâmbătă, artista și-a făcut o bucurie și s-a împărtășit în celebra Bazilică Sacre Coeur din Paris. ”Azi am avut răsfăț la Sacre Coeur de Montmartre.... Fiindcă am fost cuminte... Am primit de 2 ori împărtășania I LOVE YOU JESUS you are my rainbow HOPAAAAA”,  a scris actrița pe Facebook, în stilul ei caracteristic.

 

Loading...