Rona Hartner face vineri 45 de ani! Cum a ieşit din depresie după accidentarea de la PRO TV

ferma_vedetelor_6.jpg

Rona Hartner, actrita, Ferma vedetelor, depresie, accidentare picior, Uite cine dansează, PRO TV, aniversare
Pe Rona Hartner o vedeţi la "Ferma vedetelor" (PRO TV), unde face echipă cu Daniel Iordăchioaie

Rona Hartner, pe care o vedeţi în reality-showul „Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, a avut un an plin, cu multe probleme de sănătate, peste care a trecut însă cu bine. Artista împlineşte pe 9 martie 45 de ani şi ne-a făcut bilanţul ultimilor ani, cu bune, cu rele.

Anul trecut, în primăvară, actriţa şi cântăreaţa a participat la show-ul „Uite cine dansează!”, de la Pro TV, însă din cauza unui accident la antrenamente, Rona Hartner a fost nevoită să spună “adio” competiţiei. S-a ales cu o leziune urâtă la menisc, la piciorul stâng.

rona_hartner.jpg

rona hartner accidentare uite cine danseaza
Rona Hartner a fost nevoită să abandoneze competiţia şi să se opereze după accidentarea de la genunchi
foto: arhiva personală

„La 10 zile după ce am ieşit de la <Uite cine dansează!> am plecat la <Ferma Vedetelor> (n.r. emisiunea s-a filmat anul trecut, în primăvară) şi într-un fel asta m-a scos din tristeţea aia, din starea aia. Am suferit enorm că a trebuit să renunţ la show, fiind emisiunea vieţii mele, mai ales că mie îmi place să dansez, să fac personaje. Când am ieşit din “Fermă” am fost să fac un RMN şi, din fericire, am avut baftă, că-s bună de carne, aşa cum se spune. Nu m-am menajat deloc la <Fermă>, am tot făcut exerciţii. M-am simţit bine acolo, aveam nevoie de reconectare cu natura. Am slăbit 10 kg şi nici măcar nu simţeam oboseala când lucram. Dar mă simţeam bine, tonifiată, mai ales că stăteam în aer liber şi nu în casă. Am îngrijit animale, am avut 150 de oi, vaci, găini, porci, iepuri, câini, pisici”, ne-a povestit Rona Hartner.  Şi tot ea ne-a mărturisit, în exclusivitate, ce planuri are pentru anul acesta.

2_col_rona.jpg

Rona Hartner, interviu, accidentare genunchi, menisc, rugaciuni de vindecare, spiritualitate, adoptie, Filipine
Rona Hartner se ocupă, mai nou, de gale caritabile
foto: Gheorghe Chelu

“Îmi fac Teatrul <Rona Hartner> pe Coasta de Azur. Am deschis o asociaţie, care-mi poartă numele, prin care vreau să fac acţiuni umanitare. Am vorbit cu prietena mea, Angela Gheorghiu, şi mi-a spus că a venit vremea să le spun oamenilor, să le transmit din ceea ce ştiu eu să fac. Am scos 14 albume, am făcut 36 de filme. În viitorul apropiat voi face şi un film, îl pregătesc cu Alin Panc, Vărul Sandel, Cosmin Seleşi, iar din 24 mai vom filma din nou la fermă (n.r. emisiunea s-a filmat în judeţul Sibiu)! Viaţa bate filmul, mă întorc la fermă, dar într-un alt fel. Oricum, nu aş mai repeta experienţa!”, ne-a povestit Rona Hartner.

Loading...

Citește și

  • rona hartner accidentare uite cine danseaza

    Avalanşă de accidentări la "Uite cine dansează", show-ul de dans, care a început în această primăvară la Pro Tv. Pentru Rona Hartner, competiţia s-a încheiat prematur, după doar patru ediţii, în urma unei probleme grave pe care a suferit-o la genunchiul stâng. Verdictul medicilor a fost clar: nu scapă decât la bisturiu! Luni, actriţa s-a operat la picior, la un spital privat din Capitală, şi va trebui să respecte întocmai indicaţiile specialiştilor pentru a se putea recupera.

  • Foto

    Se încing spiritele la "Ferma Vedetelor", iar competiţia se dovedeşte prea dificilă pentru unii dintre concurenţi. Pe de altă parte, există membri care nu doresc să părăsească competiţia, deşi este clar că nu pot face faţă din punct de vedere fizic. Rona Hartner a fost nominalizată de către toţi coelgii săi spre eliminare, în ediţia din 28 februarie, iar această decizie a supărat-o teribil.