Romică Tociu va deveni bunic la 56 de ani

romica_tociu.jpg

romica tociu este concurent la te cunosc de undeva
Romică Ţociu este concurent în actualul sezon "Te cunosc de undeva"
Foto: arhivă personală

Romică Țociu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot urmări la "Te cunosc de undeva!", va deveni bunic. Cătălin (24 de ani), fiul său cel mare, va avea un băiețel, iar celebrul actor este foarte fericit că anul viitor, la începutul verii, își va ține în brațe primul nepoțel.

Romică Tociu va deveni bunic la 56 de ani, iar vestea l-a bulversat până şi pe el. Când s-a dezmeticit că nu este o glumă a început să dea sfoară-n ţară că va avea un nepoţel. 

"Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (n.r. soția lui Romica)", a spus viitorul bunic.

Cum îl strigă apropiaţii pe Romică Ţociu

Cunoscutul actor de comedie a mărturisit că primul lucru pe care-l va învața pe nepoțelul său va fi să nu-i spună "tataie". "Îmi doresc să îmi spună Toni, așa cum mă strigă toți cei apropiați", a mai spus Romică Ţociu, concurentul de la "Te cunosc de undeva", care a fost nevoit să renunţe la mustaţa care l-a consacrat pentru show-ul transformărilor.

Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Romică Țociu va intra în pielea unui nou personaj. De data aceasta, la "Te cunosc de undeva!", el se va transforma în nonconformistul artist britanic Boy George.

 

Citeşte şi:

 

Ţociu: «Nevasta m-a epilat cu trei tuburi de cremă»

Cum a scăpat Romică Ţociu de divorţ. Actorul a recunoscut că a fost infidel

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicoleta Ţociu, cândva o femeie plină de viaţă, a şocat o ţară întreagă când a anunţat că se luptă cu o boală necruţătoare, cancerul la sân. A trecut printr-o operaţie delicată, a suportat chinuitoarele şedinţe de chimioterapie şi se roagă ca Dumnezeu să o ajute să treacă peste acest necaz. Acum, starea ei de sănătate este bună.

  • Vara aceasta, vedetele au ieşit peste hotare mai mult cu treabă decât pentru distracţie. Romică Ţociu a muncit în Grecia, pentru “Aventură cu 4 stele” (Antena 1), iar Cosmina Păsărin a transpirat în Franţa, la “Fort Boyard” (PRO TV).