Cum a scăpat Romică Ţociu de divorţ. Actorul a recunoscut că a fost infidel

tociu.jpg

tociu, sotia
Nicoleta şi-a făcut lipoaspiraţie la coapse şi la abdomen şi şi-a reparat sânii
Foto: Blitz

Nu de puţine ori Romică Ţociu (53 de ani) a fost prins întorcând capul după tinere domişoare! Escapadele lui au fost trecute însă cu vederea de Nicoleta, soţia comediantului.

În ciuda divorțurilor pe bandă rulantă din showbiz, Romică Țociu nu e de acord cu acest trend: "Lumea divorțează pentru că nu are minte. De ce să te desparți dacă viața e frumoasă?! Dacă ne-am despărți toți de câte ori dăm de bani sau de câte o gagică tânără, unde s-ar ajunge?”, a spus el, citat de www.ziarulring.ro.

Prins el însuși pe picior greșit, actorul nu concepe să trăiască fără Nicoleta, cea pe care a luat-o de soție acum 20 de ani. "Dacă m-aș mai naște o dată, tot actor m-aș face și tot pe Nicoleta aș lua-o de nevastă. M-am uitat pe poza de la nunta mea din 1995, pe vremea când Viorel Lis era cu prima soție, unde au fost toți artiștii. Din toată lumea de acolo, doar patru mai au aceleași neveste. Restul sunt toți despărțiți”, a declarat Romică Țociu pentru „Ring”.

Când vine vorba despre "secretul fericirii", Romică are propriile „ingrediente”: „Liniște sufletească și financiară, familie, copii, prieteni și gagici... Este o combinație extraordinară! Până la urmă, fericirea vine și din sănătate, că dacă ești sănătos, poți fi fericit și cu o bucată de pâine. Și cu bune, și cu rele, tot ăștia rămânem, nu ne schimbăm! Pe noi cine să ne mai schimbe? Am făcut lucruri bune în viață, avem familii, copii acasă, aceleași neveste, bani, case, liniște, minte, de toate... Pe noi nu ne-au zăpăcit banii. Și când am avut, și când n-am avut, tot cu ai noștri am împărțit necazurile!”, a mai spus actorul, pentru aceeaşi sursă. 
Nicoleta şi Romică Ţociu au doi copii, Cătălin, student la Administraţie şi Afaceri, şi Daria, elevă în clasa a şasea şi memră în trupa de teatru de copii de la „Nottara”. 
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1