Românii au talent 2019. Ei au primit «Golden Buzz», uite cum s-au descurcat în prima semifinală!

romanii-au-talent-prima-semifinala.jpg

Iată cum s-au descurcat în prima semifinală de la „Românii au talent” concurenții care au primit „Golden Buzz”
Foto Facebook

În prima semifinală „Românii au talent” au participat trei dintre cei cinci concurenți care au primit „Golden Buzz” în timpul preselecțiilor, aceasta fiind seara „fetelor butonului auriu”. Ema Stoian, Daniela Machidon și Ana-Maria Pantaze au revenit pe scena concursului pentru momente de excepție, demonstrând că au meritat din plin să primească „Golden Buzz”!

În sezonul cu numărul 9 al competiției „Românii au talent”, 5 momente cu adevărat speciale au fost cele care s-au bucurat de aprecierea deplină a membrilor juriului, care le-au răsplătit eforturile concurenților care i-au uimit prin apăsarea mult doritului buton auriu, care i-a trimis pe aceștia direct în cele două semifinale ale concursului, scăpând, astfel, de dura probă de departajare. 

Ce momente au pregătit cele trei fete care au primit „Golden Buzz”

Cei care s-au bucurat anul acesta de privilegiul „Golden Buzz-ului” au fost cântăreaţa Ana-Maria Pantaze (38 de ani) –  preferata lui Mihai Petre, dansatoarea Ema Stoian (10 ani) – care a primit „Golden Buzz” de la Andra, dansatorul Kidd Strobe (24 de ani) – care l-a uimit pe Andi Moisescu, cântăreaţa de operă Daniela Machidon (18 ani) – pentru care Florin Călinescu a apăsat butonul şi dansatorul Aris Negoiţă (8 ani) – favoritul lui Smiley și Bartoş. 

În prima semifinală, organizată în seara de vineri, 17 mai, cele trei fete au fost protagonistele unor numere speciale, care i-au convins pe jurați că au luat decizia corectă atunci când au simțit nevoia să apese butonul auriu.

Ema Stoian 

Prima din șirul de trei care a urcat pe scenă în prima seară de gală a fost Ema Stoian, micuța dansatoare în vârstă de doar 10 care a primit cel de-al doilea Golden Buzz al sezonului 9 „Românii au talent” din partea Andrei.

„Mica balerină” a povestit încă de la prima apariție a ei în cadrul show-ului că a participat la numeroase competiții și a câștigat multe premii și medalii, chiar dacă vârsta ei este una fragedă. Ema își petrece în jur de ore pe zi în sala de repetiții, pentru ca visul ei să devină realitate. Iată momentul ei! 

Daniela Machidon

Daniela Machidon i-a uimit pe jurații de la «Românii au talent» încă din timpul preselecțiilor, cu frumusețea și talentul ei artistic, însă cel ce s-a declarat cu adevărat cucerit de vocea concurentei a fost juratul Florin Călinescu, actorul apăsând la momentul respectiv cel de-al patrulea „Golden buzz” al sezonului 9 „Românii au talent”. 

Actorul și-a dorit să o mai vadă încă o dată pe frumoasa soprană interpretând pe scena competiției și dorința i-a fost îndeplinită. Daniela, care este și studentă la medicină, i-a fermecat din nou pe jurați cu vocea ei angelică. 

Ana-Maria Pantaze

Primul „Golden Buzz” de la Românii au Talent a fost oferit de Mihai Petre, iar cea care l-a primit i-a șocat pe jurați cu vocea sa puternică. În momentul în care s-a urcat pe scenă, timidă, emoționată și neîncrezătoare, jurații i-au pus deja eticheta Ana Mariei Pantaze, de meserie croitoreasă. Aceștia puteau să bage mâna în foc că momentul va fi un adevărat fiasco, până când concurenta a început să cânte. Iată momentul Ana Mariei Pantaze, croitoreasa cu voce de aur de la „Românii au talent”, care și-a făcut singură rochia pe care a purtat-o în gala live!

 

Loading...

Citește și

  • pavel bartos

    Prezentatorul show-ului „Românii au talent” a fost model pentru o seară, la lansarea colecției Irinei Voinea, stilista care se ocupă de imaginea lui Smiley. Am profitat de ocazie şi am vrut să aflăm mai multe despre proiectele lui Pavel Bartoş (44 de ani) în teatru şi televiziune, dar şi despre familia lui frumoasă, pe care o are acasă, o soţie şi trei fete frumoase foc.

  • stevie starr

    Emisiunea "Românii au talent" a ajuns azi, 17 mai, la prima gală live din cele trei programate în acest sezon. Cu siguranță vi-l amintiți pe scoțianul Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”, care a șocat asistența cu numărul lui uluitor, prezentat chiar la debutul sezonului 9 al show-ului de la PRO TV. Ei bine, noi l-am surprins așa cum nu-l vedeți pe micul ecran, fără magie, fără butaforie, dar cu o doză mare de încredere la purtător: "Eu voi câștiga Românii au talent", a exclamat el în curtea hotelului în care era cazat.