Rocsana Marcu a lăsat televiziunea şi a lansat prima colecţie de pijamale sexy

rocsana_pijamale.jpg

rocsana marcu pijamale
Rocsana Marcu îşi promovează singură afacerea
Foto: arhivă personală

Programul Rocsanei Marcu s-a aglomerat în ultimii ani, chiar dacă a dispărut de pe micul ecran. Fosta prezentatoare a matinalului de la Antena Stars s-a retras din televiziune de aproape doi ani, timp în care putem spune că nu a stat deloc degeaba. Printre concerte şi prezentări de evenimente, blondina a lansat şi prima colecţie de pijamale sexy.

Nu îi merge rău deloc Rocsanei Marcu (37 de ani) după ce a părăsit televiziunea. Deşi, fanii erau obişnuiţi să o vadă dimineaţa la "Star Matinal" de la Antena Stars, iată că acum se mulţumesc doar să afle ce mai face doar de pe reţelele sociale, unde blonda îşi ţine la curent admiratorii cu concertele pe care le susţine. Între scenă şi viaţa de mămică, pentru că Rocsana are două fetiţe pe care le creşte singură, vedeta şi-a încercat norocul şi în afaceri. A debutat timid în modă cu o colecţie de pijamale sexy şi a povestit cum a început totul.

rocsana_marcu_pijama.jpg

rocsana marcu pijama
Rocsana Marcu s-a lansat în modă
Foto: arhivă personală

"Am fost invitată la «Vulturii de noapte» şi mi-am facut pentru această emisiune o pijama. Aşa mi-a venit ideea. Este o colecţie de pijamale sexy, pentru că doamnele trebuie să arate bine şi să fie frumoase pentru ele şi parteneri chiar şi noaptea, în pat", a spus blonda recent la o emisiune tv.

Rocsana Marcu, blonda de la Drept

Pentru că îşi dorea de mai mult timp să studieze legile şi să ştie absolut tot despre ce drepturi are, căci a şi trecut prin câteva procese, Rocsana Marcu a mărturisit că este studentă în anul III chiar la facultatea de Drept.

rocsana_marcu.jpg

rocsana marcu
Rocsana Marcu şi-a făcut intervenţii minim invazive la o clinică din Bucureşti
Foto: arhivă personală

Blondina care îşi toceşte coatele pe băncile şcolii după ce în trecut studiat Comunicare şi Relaţii Publice vrea să ţină pasul cu colegii ei mai tineri aşa că merge periodic şi la estetician pentru mici intervenţii la nivelul tenului. Recent ea, a apelat la câteva injecţii cu botox pentru a-şi corecta ridurile fine şi a făcut o rehidratare a tenului cu plasmă îmbogăţită cu trombocite, aşa numita "terapie vampir".    

 

Citeşte şi:

 

Rocsana Marcu s-a logodit cu fostul soț al gimnastei Maria Olaru. Destine la indigo

Rocsana Marcu, mărturisiri dureroase despre tatăl fetiţei. "Nu a văzut-o niciodată!"

 

 

 

     

Loading...

Citește și

  • rocsana marcu sani

    La două luni de când şi-a anunţat retragerea din televizune, de la postul Antena Stars, Rocsana Marcu revine pe sticlă. Blonda nu a bătut palma pentru vreun nou proiect tv, ci a acceptat invitaţia de a participa la o emisiune de la Kanal d.

  • rocsana marcu bogdan diaconu

    Numele Rocsanei Marcu nu a mai fost de ceva vreme pe tapet, dar prezentatoarea a revenit în atenţia publicului cu un anunţ surprinzător. A demisionat de la emisiunea de noapte de la Antena Stars, pe care o prezenta alături de Cristian Brancu şi Adriana Bahmuţeanu! Chiar dacă a rămas fără job, blonda are toată atenţia de care are nevoie pe plan amoros. Iubitul ei, politicianul, Bogdan Diaconu, şi-a arătat sprijinul, la vedere, direct pe contul de socializare al vedetei, unde i-a făcut printre altele o declaraţie de dragoste.