Rocsana Marcu s-a logodit cu fostul soț al gimnastei Maria Olaru. Destine la indigo

rocsana_marcu.jpg

rocsana marcu
Rocsana Marcu pare să-și fi găsit fericirea în brațele fostului soț al gimnastei Maria Olaru
foto: arhivă personală

Au doi copii, două relații eșuate și un destin parcă tras la indigo! Povestea de dragoste dintre Rocsana Marcu și politicianul Bogdan Diaconu ar putea fi scenariul unui film cu final fericit. Vedeta de la Antena Stars și fostul soț al gimnastei Maria Olaru s-au logodit în mare secret.

De câteva săptămâni bune, în showbiz-ul autohton a apărut un nou cuplu. Este vorba despre Rocsana Marcu, vedeta de la Antena Stars, și politicianul Bogdan Diaconu, care a divorțat recent de gimnasta Maria Olaru.

Cei doi îndrăgostiți își declară deschis iubirea pe rețelele de socializare, în imagini care nu lasă loc de interpretări. Mai mult, umblă vorba că, deși nu s-au mutat încă împreună, Rocsana și Bogdan s-ar fi logodit săptămâna trecută, în Suedia, chiar la concertul lui Bruno Mars, artistul preferat al cuplului.

Despre Rocsana și liderul Partidului România Unită s-ar putea spune sunt suflete-pereche, date fiind destinele asemănătoare. Vedeta de la Antena Stars are două fetițe, Mayra (10 ani) și Indira (6 ani) din două relații diferite, în vreme ce politicianul are doi copii cu cele două foste neveste. Cu gimnasta Maria Olaru, Bogdan Diaconu are un băiat în vârstă de doi ani, iar cu prima soție un altul de 12 ani.

c696x696_maria_olaru_si_sotul.jpg

maria olaru, bogdan diaconu
Maria Olaru și Bogdan Diaconu, pe vremea când formau o familie
foto: arhivă personală

 

Se pare că cei patru copii se înțeleg foarte bine, Rocsana și Bogdan având grijă să-i aducă împreună în weekend-uri. Cum lucrurile par să meargă ca pe roate, s-ar putea ca în curând să bată clopotele de nuntă pentru cei doi.  

kalapod.ro

Loading...
 
 

Citește și

  • maria olaru

    Primul divorţ răsunător pe 2017 tocmai s-a încheiat la notar. Este vorba despre fosta gimnastă Maria Olaru şi soţul ei Bogdan Diaconu, celebrul lider al PRU. Sportiva a confirmat despărţirea pe contul ei de socializare explicând că nu vrea ca numele ei să mai fie asociat cu cel al fostului ei partener. Cei doi au împreună un băieţel şi se pare că au renunaţât să mai fie un cuplu încă de la jumătatea anului 2016, însă acum au decis să parafeze separarea.

  • Maria Olaru, fosta campioană mondială la gimnastică, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare în cartea autobiografică „Preţul aurului. Sinceritate incomodă''. Sportiva a povestit cum a îndurat bătăile primite în timpul antrenamentelor de la antrenorii săi, Octavian Bellu și Mariana Bitang.