Rocsana Marcu a renunțat la televiziune. De ce a plecat de la Antena Stars

21013882_1697410933602398_2626015177232808121_o.jpg

Rocsana a renunțat la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars
foto: Facebook

Rocsana Marcu și-a surprins fanii și admiratorii cu o veste neașteptată. Vedeta de la Antena Stars și-a anunțat prietenii virtuali de pe Facebook că a renunțat la colaborarea cu postul de televiziune, unde a profesat de mai bine de trei ani. Blonda nu va mai apărea pe micile ecrane din cauza neînțelegerilor dintre ea și conducerea Antena Stars.

Rocsana Marcu a pus punct colaborării cu postul de televiziune Antena Stars, colaborare ce au avut-o în ultimii trei ani și jumătate. Prezentatoarea a scris mesajul-anunț pe pagina sa de Facebook, ca fanii să audă chiar de la ea că de acum nu va mai fi văzută pe micile ecrane.

Rocsana nu a dat prea multe detalii cu privire la decizia sa de a părăsi familia Antena Stars și, totodată, colegii de la emisiunea mondenă, Agenția VIP, pe care o prezenta alături de Adriana Bahmuțeanu și Cristian Brancu, spunând doar că, momentan, planurile ei și cele ale conducerii nu mai coincid.

rh3dov4hxvpntanz2tc6.jpg

Rocsana Marcu, Adriana Bahmuțeanu și Cristian Brancu au fost colegi la Antena Stars

 

”Dragii mei, aşa cum ştiți, am împărțit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formați de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiți chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacție enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audiența acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 3 ani şi jumătate şi vreau să le mulțumesc celor din conducerea Antenei Stars dar și echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi iar viitorul sună bine!”, a scris vedeta de televiziune Rocsana Marcu.

Rocsana a intrat în familia Antena Stars odată cu prezentarea matinalului alături de Răzvan Botezatu. Blonda a arenunțat la acest format când în locul ei a venit Natalia Mateuț și a fost gazda Agenţia VIP cu Bahmu, Brancu şi Marcu. Adriana Bahmuţeanu a prezentat "Necenzurat",iar Cristian Brancu - Agentul VIP, o emisiune mondenă de tip tabloid.

star_matinal_prezentatori.jpg

Rocsana a debutat în Antena Stars cu matinalul, alături de Răzvan Botezatu
Loading...

Citește și

  • rocsana marcu

    Au doi copii, două relații eșuate și un destin parcă tras la indigo! Povestea de dragoste dintre Rocsana Marcu și politicianul Bogdan Diaconu ar putea fi scenariul unui film cu final fericit. Vedeta de la Antena Stars și fostul soț al gimnastei Maria Olaru s-au logodit în mare secret.

  • rocsana marcu bogdan diaconu

    Cel mai nou cuplu al momentului este format din prezentatoarea tv, Rocsana Marcu, şi preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, nimeni altul decât fostul soţ al gimnastei, Maria Olaru. Deşi susţin că sunt împreună doar de câteva luni, cei doi au planuri mari, căci vedeta a primit deja inelul de logodnă, iar iubitul merge cu ea în fiecare weekend la concertele pe care blonda le susţine în ţară.