Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță. Clara Maria este perfect sănătoasă

53022137_585326291939390_3068903782537494528_n.jpg

Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță
Foto Instagram

Andreea Bălan a adus pe lume cea de-a doua fetiță, luni, 4 martie. Vedeta a trecut prin clipe grele în timpul operației de cezariană, atunci când a făcut stop cardio-respirator. Alături de ea se află și soțul ei, care i-a fost aproape în fiecare moment pe timpul sarcinii.

Andreea Bălan a așteptat momentul acesta timp de 9 luni și se bucură că și-a îndelpinit visul de a avea doi copii. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că nu va mai aduce niciun copil pe lume, pentru că familia ei este completă. Andreea Bălan este împlinită și acum are tot se-și dorea de când era mică: carieră, copii și un soț iubitor. 

53377819_2222399501407621_766815360719519744_n.jpg

Andreea Bălan și George Burcea au devenit părinți pentru cel de-a doilea copil
Foto Instagram

 

Cum și-a anunțat fanii că astăzi naște

Andreea Bălan a publicat un mesaj pe rețelele de socializare unde a precizat că astăzi va aduce pe lume cea de-a doua fetiță.

«În câteva ore o voi strânge în brațe pe Clara Maria! Sunt cea mai fericită!», a scris ea pe Facebook în dreptul unei imagini. 

«Dragii mei, azi e ziua cea mare și peste câteva ore Bebe Clara va veni pe lume. Suntem foare emoționați și abia așteptăm să o vedem. Să îmi țineți pumnii!!!», a scris ea.

Cum au ales numele fetiței

Așa cum și primul lor copil are două nume, Ella Maya, Andreea și George au decis să meargă pe același tipar. După ce au cerut ajutorul fanilor în a alege numele, fiecare dintre ei și-a determinat favoritul, nu însă fără a avea discuții aprinse. 

"O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Și o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite", a spus, entuziasmată, Andreea Bălan, care și-a păstrat numele de familie după căsătorie. Soțul ei a ales numele Maria, ca un tribut adus bunicii care l-a crescut și care l-a învățat foarte multe lucruri, fără a ști că și pe una dintre bunicile Andreei o cheamă tot Maria.

53408417_333798880579908_6703246318900346880_n.jpg

Andreea Bălan a adus pe lume ce-a de-a doua fetiță
Foto Instagram

 

Ce și-a pus în bagajul de la maternitate

"Acum mi-am luat o valijoară mititică. Am o pungă cu centuri. Dragi mămici, la câteva ore după ce am născut, înainte să mă dau jos din pat, mi-am pus o centură, am stat cu ea timp de o lună jumate și m-a ajutat foarte mult. Uterul meu s-a strâns repede, cam într-o lună-o lună jumate. De obicei, se spune că uterul se reface tot cam în 9 luni, în cât s-a format fătul. Centurile ajută și la nașterea naturală, și la cezariană. În vreo două luni, burtica s-a retras. Evident că mai rămâne un strat de grăsime care dispare cu sport, cu regim. Mai am în bagaj sutiene de alăptat, budigăi, mai am o chestie care poate fi răcită și pusă pe operație. Și cam atât. Mai am trusa de noapte, în care am lucruri specifice pentru oricând plec în deplasare: șervețele demachiante, șampon, balsam, toate în miniatură, ochelari de noapte, dopuri de urechi, pastă de dinți, periuță, demachiant, melatonină, dar și trusa de machiaj: farduri, pudre, creioane, rujuri, rimel, că trebuie să arătăm bine, mai ales că vine multă lume în vizită", a mărturisit Andreea în cel mai recent vlog de pe canalul său de YouTube.

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan se pregătește să aducă pe lume cea de-a doua fetiță și este foarte nerăbdătoare să-și strângă în brațe copilul. Artista și-a dorit foarte mult să aibă două fetițe și universul i-a fost alături, iar visul ei se va împlini. Andreea Bălan a anunțat pe Instagram când va naște, iar prietenii virtuali i-au scris numai mesaje frumoase.

  • S-a spart ţeava cu graviduţe la Antene. Andreea Bălan, Gabriela Cristea, Mirela Boureanu Vaida, Simona Gherghe, Mihaela Călin, Flavia Mihăşan, Alina Puşcaş şi Alessandra Stoicescu se pregătesc anul acesta să devină mame. Ultima a anunţat ieri, chiar de Mărţişor, vestea cea mare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1