Reacția dură a lui Nea Raţă după ce a fost înlocuit la „Fermă”: „Roata se va întoarce”

nea_rata.jpg

nea rata, interviu, ferma vedetelor, finala ferma vedetelor, PRO TV, reality-show, vacanta, Dubai, familie nea rata
Nea Raţă a fost trei sezoane la "Ferma vedetelor"

Marţi, 29 ianuarie, la PRO TV a început un nou sezon din reality-showul „Ferma”, care acum este prezentat de Mihaela Rădulescu, alături de Cristian Bozgan. Show-ul are un nou format, noi reguli, iar cei 18 concurenţi au de respectat un program ca la armată. Iată că din schemă lipsește și simpaticul nea Rață, care timp de trei sezoane a fost și zbir, și prieten pentru concurenți.

Nea Rață ne-a introdus în atmosfera “Fermei” încă de la primul sezon, cel filmat în 2015, la Cocani, județul Dâmbovița, prezentatoare fiin Iulia Vântur. Tot în această formulă a avut loc și sezonul al doilea, din Cipru, câștigat de Paul Ipate. În sezonul al treilea ne-am luat “la revedere” de la Iulia Vântur, blondina fiind înlocuită cu Monica Bârlădeanu. Nea Rață a rămas însă în organigramă. Iată că anul acesta, pe micul ecran nu a mai apărut simpaticul fermier-șef, căci alături de Mihaela Rădulescu, noua prezentatoare, a fost adus Cristian Bozgan, expert în tehnici de supraviețuire.  Ce face nea Rață acum? Își vede de agricultură, de familie, dar ne-a lăsat de înțeles că are și o supărare legat de faptul că nu mai face parte din proiect.

mihaela_radulescu_si_cristian_bozgan.jpg

mihaela radulescu cristian bozgan
Mihaela Rădulescu face cuplu pe micul ecran cu Cristian Bozgan
Foto: Pro Tv

Dar vacanța petrecută recent în Iuerusalim și Iordania i-a mai limpezit gândurile, așa că s-a întors cu forțe proaspete la treburile lui din ferma proprie. „Am de reparat două tractoare, aici nu prea a plouat. Am fost la Mormântul Sfânt să mă rog. O viaţă are omul, am fost în vacanță să mă bucur şi eu de viaţă. M-am uitat la noul format al emisiunii «Ferma», de la Pro TV, însă nu aş vrea să comentez. Acum nu mai e vorba de o fermă şi nu mă bag în polemici. Dacă au vrut să schimbe formatul, eu ce să fac? Nu mă reprezintă, nu sunt om de show şi de televiziune. Dar roata se întoarce, Dumnezeu judecă, nu eu, poate voi reveni cu ceva nou. Deocamdată mă ocup cu afacerile, cu ferma mea, cu agricultura”, a declarat nea Rață, în exclusivitate pentru Click!

 

Citește și:

Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului

"Ferma 2019". Mihaela Rădulescu, la ţară cu geantă şi cizme Chanel, de 6.000 de euro

 

Loading...

Citește și

  • florin pastrama ferma 2019

    Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

  • claudia paula pavel

    Trecutul nu-i dă pace. Brigitte Năstase a trecut la atac, iar cea pe care a luat-o în vizor la Ferma 2019, emisiune unde bruneta este concurentă, este Claudia Pavel, şi ea aspirantă la marele premiu pus în joc de Pro Tv. Cele două se pare că nu sunt nici pe departe prietene, ci mai degrabă inamice, mărul discordiei fiind un bărbat.