Ferma 2019. Mihaela Rădulescu are un trecut cu Cristian Bozgan. De când se cunosc cei doi

mihaela_radulescu_si_cristian_bozgan.jpg

mihaela radulescu cristian bozgan
Mihaela Rădulescu face cuplu pe micul ecran cu Cristian Bozgan
Foto: Pro Tv

Mihaela Rădulescu, noua prezentatoare a reality-show-ului „Ferma” (Pro TV), și colegul ei, Cristian Bozgan, sunt cunoștințe vechi. Încă din prima emisiune a sezonului nou de la „Ferma”, pe 29 ianuarie, Cristian Bozgan şi-a intrat în rolul de mentor al concurenţilor. Click! a aflat direct de la partenerul de filmare al Mihaelei Rădulescu ce părere are despre divă și de cât timp sunt prieteni.

Click!: Cine eşti şi cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Cristian Bozgan: În general, nu îmi place să vorbesc despre mine. Sunt matematic. Aș spune că sunt un tip care încearcă permanent să fie atent la tot ce îl înconjoară, sunt un om care nu a fugit niciodată de muncă. Îmi place să am și să îmi fac planuri. Îmi place să râd și am simțul umorului.

Eşti la primul proiect de televiziune? Ce te-a atras la acesta?

Viața mea s-a desfășurat între niște standarde și pe un anumit schelet, m-am antrenat cu oameni puternici în sisteme dure, iar acest lucru m-a format pe mine într-un fel anume. Toată viața am evitat să stau pe loc. Pentru concurenți, „Ferma” este o provocare, iar pentru mine e șansa să transform această provocare într-o experiență cu adevărat de neuitat pentru ei (râde).

mihaela-radulescu-cizme-chanel.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, gazdele de la "Fermă", se cunosc de mai bine de 20 de ani
foto: PRO TV

Ferma 2019. Cristian Bozgan: „Mihaela Rădulescu e exact cum o vedeți la TV”

Crezi că vei reuşi să-i înveţi şi pe concurenţii din „Fermă” să fie ca tine?

Cred că scenariul ideal e să învățăm unii de la ceilalți. Sigur, ar fi spre binele lor să fie atenți, să fie deschiși să înțeleagă și să învețe din tehnicile și sfaturile mele. Și, dacă văd că ei vor opune rezistență, atunci vor vedea și cealaltă față a mea.

Ce ai adus cu tine la filmările din munţi?

Nu sunt genul de om care să se măsoare în obiecte. Am avut în bagaj haine și lucrurile care s-ar regăsi în bagajul oricărei persoane care urmează să-și petreacă multe zile în munți. Însă clar am adus cu mine la filmările pentru „Ferma” un entuziasm și o pornire foarte puternică de a le arăta concurenților că pot mai mult decât cred ei.

Cum te înţelegi cu Mihaela Rădulescu? Vă ştiaţi înainte de acest proiect?

Ne știm de foarte mulți ani! De 20 de ani! Am fost foarte buni prieteni, am făcut parte din aceeași gașcă, iar această regăsire a fost o surpriză plăcută. Mihaela este o persoană minunată, e exact așa cum o vedeți la televizor. Sinceră, autentică, directă, empatică. Și trebuie să recunosc că mă ajută foarte mult să mă obișnuiesc cu rigorile din televiziune, este o profesionistă desăvârșită.

Ferma 2019. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan au adus audiențe record

„Ferma” a avut un nou început marți seară, la Pro TV. Debutul sezonului cu numărul patru, care a adus cele mai multe noutăți în format de la lansarea pe piața media din România, a înregistrat cifre record la nivelul publicului urban și național. Ediția de marți seară a avut cele mai bune cifre ale cotei de piață dintre toate lansările show-ului de până acum. Peste 1,8 milioane de români din toată țara s-au uitat la prima ediție „Ferma”, în care Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan le-au dat primele provocări celor 18 concurenți. Primele povești de viață din „Ferma”, în jurul mesei, au adus „minutul de aur”. La ora 21.40, aproximativ 2.4 milioane de telespectatori la nivel național aflau primele impresii despre „Ferma”, planurile Dianei Belbiță și cum a învățat Brigitte să gătească în penitenciar. Pro TV a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial (18 – 49 de ani), Pro TV a condus topul cu 9,5 puncte de rating și 27,1% share. La nivelul publicului urban, Pro TV a obținut 8,7 puncte de rating și 20,1% share. Pe segmentul publicului național, „Ferma” a obținut 10,5 puncte de rating și 23,3% share. „Ferma” continuă și în seara aceasta, de la ora 21.30, când va duce emoțiile concurenților la următorul nivel.

 

Citește și:

„Ferma 2019”. Un concurent a clacat şi se se află deja acasă

"Ferma 2019". Mihaela Rădulescu, la ţară cu geantă şi cizme Chanel, de 6.000 de euro

Loading...
 
 

Citește și

  • concurenti ferma

    Ferma nu mai e ce a fost pentru divele ajunse în sălbăticie, ci se transformă într-o cazarmă, iar click.ro vă oferă primele imagini de acolo. După ce Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu au prezentat „Ferma Vedetelor”, show-uri filmate în ţară şi în Cipru, PRO TV a schimbat formatul, titlul emisiunii şi prezentatorii. „Ferma 2019” va începe pe 29 ianuarie şi îi va scoate pe concurenţi din zona de confort, iar gazdele Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi Cristian Bozgan vor fi aşa cum nu aţi văzut vreodată un cuplu de prezentatori.

  • Mihaela Rădulescu s-a adaptat perfect în postura de prezentatoare a emisiunii «Ferma» și a renunțat la hainele elegante pentru a se mula exact pe formatul emisiunii. Atfel că, deși nu a purtat ținute degală, Mihaela Rădulescu a dat clasă tuturor și a arătat impecabil.