Puștiul lui Petre Roman va frânge multe inimi! Petrus e un copil superb

petrus.png

petrus fiul lui petre roman
Petrus are 9 ani
foto: captură video Antena 1

Petrus Roman, fiul de 9 ani al fostului premier Petre Roman (72 de ani), îi va călca mai mult ca sigur pe urme celebrului său tată, care a avut un succes nebun în rândul doamnelor și domnișoarelor. Puștiul a apărut la o emisiune tv cu mama lui, Silvia Chifiriuc, și a fost admirat de toată lumea.

Petre Roman (72 de ani) și Silvia Chifiriuc (44 de ani) au cu ce să se laude. Petrus este o mândrețe de băiat, care îi seamănă leit tatălui lui. Luni, puștiul care are 9 ani, este frumos şi deştept şi a venit şi la televizor, alături de mama lui, cu care a prezentat câteva ținute de designer. Crăciunul în noua familie a fostului premier se va sărbători acasă, iar Revelionul o va prinde pe consoarta lui Petre Roman pe scenă, la munte.

"Vom petrece undeva la munte anul acesta. O să fiu și la muncă, și la distracție cu familia și cu prietenii", a mărturisit Silvia Chifiriuc la Antena 1, la emisiunea "Prietenii de la 11", prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei. Petrus a povestit și el că așteaptă de la Moș Crăciun două cadouri, un pistol și un lego. 

petrus_si_silvia_chifiriuc.png

petrussi silvia chifiriuc
Petrus și Silvia Chifiriuc
foto: captură video Antena 1

Petrus Roman, bun de fotomodel

Primăvara trecută, Petrus a participat la o prezentare de modă la Romexpo. Vedetele au fost chemate împreună cu copiii lor, pentru a defila pe podium, însă toţi ochii au căzut, evident, pe cei mici. 

Printre copiii-VIP care au făcut parada modei a fost şi Petrus (7 ani), fiul lui Petre Roman, care a venit însoţit de mama sa, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (44 ani).

Petrus este elev la Școala Franceză.

 

Citește și:

Incredibil, cum arată Petre Roman la 72 de ani! Secretul fostului premier!

Petre Roman se vrea tătic a treia oară la 71 de ani

Loading...

Citește și

  • Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, Petrus

    Ce repede trece timpul! Pe 7 noiembrie 2009, Petre Roman (71 de ani) şi soţia lui, Silvia Chifiriuc (45 de ani), deveneau părinţii unui băieţel perfect sănătos, pe care l-au botezat Petrus. Acum puştiul are 8 ani, este frumos şi deştept şi a venit şi la televizor, alături de tatăl lui.

  • Petre Roman trăieşte a doua tinereţe la 71 de ani! El şi soţia lui, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (46 de ani), se gândesc să mai facă un copil. Cei doi au un băieţel, pe Petrus, (9 ani).