Incredibil, cum arată Petre Roman la 72 de ani! Secretul fostului premier!

Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, Petrus

Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, Petrus
Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, Petrus
Foto Click!

A fost sex-simbol şi ştie să-şi menţină această titulatură. Petre Roman, primul premier al României după Revoluţie, a ajuns la 72 de ani, dar poţi să îi dai lesne 60. Fotoreporterii Click! l-au surprins recent prin oraş, sprinten şi cu părul vopsit de curând. De altfel, acesta este secretul lui, cu care păcăleşte trecerea anilor.

Nu degeaba a rămas în folclor drept idolul femeilor, iată că Petre Roman nu se dezminte nici acum. A împlinit 72 de ani pe 22 iulie, însă vârsta este doar un număr pentru tatăl Oanei Roman. Sportul şi familia îl ţin tânăr. Înoată ca-n adolescenţă, merge la schi, este atent la ce mănâncă. Cum altfel, când are acasă un copil de doar 8 ani, Petrus, şi o soţie cu 25 de ani mai tânără, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (47 de ani)? Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Petre Roman în zona Pipera, unde a mers să ia prânzul cu un prieten.

petre-roman-vopsit-noiembrie-2018_1.jpg

petre roman
Petre Roman s-a vopsit parcă mai închis decât de obicei
foto: Mihai Ionescu

Purta pantaloni verzi, geacă neagră, ochelari cu ramă fină, iar părul proaspăt vopsi, parcă într-o nuanţă mai închisă decât de obicei, sărea în ochi de la o poştă. Şi, cum scrie la carte, şi sprâncenele păreau vopsite în aceeaşi nuanţă. De altfel, acesta este secretul estetic la care Petre Roman apelează de ani buni. Nu este însă singurul bărbat celebru care se vopseşte: Florin Piersic, Adrian Enache, Gabriel Dorobanţu sunt doar câteva dintre cei care apelează la acest truc.

petre-roman-vopsit-noiembrie-2018_2.jpg

petre roman
Petre Roman a ieşit la masă cu un prieten
foto: Mihai Ionescu
   
Loading...
 
 

Citește și

  • Aglomeraţie de drăgălăşenie, puritate şi eleganţă joi, la deschiderea târgului “Ghidul Miresei”, de la Romexpo. Vedetele au fost chemate împreună cu copiii lor, pentru a defila pe podiumul de modă, însă toţi ochii au căzut, evident, pe cei mici.

  • Petre Roman şi Silvia Chifiriuc au fost prezenţi miercuri seară (23 decembrie) în platoul emisiunii ''Răi da buni'', de la Antena Antena Stars. Este pentru prima dată când cei doi au oferit un interviu împreună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1