Pumnul de 150.000 de euro! Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa cu mâna plină de diamante

După scena de la Giurgiu, se poate spune despre Dan Alexa că a încasat nu doar cea mai grea lovitură, ci şi cea mai scumpă. Mâna dreaptă cu care Anamaria Prodan l-a pocnit sâmbătă seara pe antrenor valorează peste 150.000 de euro. Aceasta a purtat accesorii de la branduri de lux: ceas Richard Mille, brăţări tennis şi inel cu diamante!

Pe tema scenei de la Giurgiu în care apar Dan Alexa şi Anamaria Prodan s-au făcut multe glume şi se pare că se va vorbi mult timp de-acum încolo. Pentru că nu vezi în fiecare zi un bărbat celebru bătut de o femeie cu acelaşi nivel de notorietate. Un singur pumn de-al Prodancei l-a ameţit pe antrenor, iar şocat, acesta nici nu a apucat să reacţioneze. A făcut stânga împrejur şi a ieşit rapid din hotelul în care s-a derulat întreaga scenă. Nu a putut trece neremarcată nici ţinuta impresarei. Prodanca arăta de parcă venise la un show de modă, nu la un meci cu echipe de provincie din Liga 1, respectiv Astra Giurgiu - FC Botoşani. Apariţia Anamariei Prodan a fost una de sute de mii de euro şi, analizând fiecare piesă în parte, doar pumnul drept cu care l-a lovit în faţă pe Dan valorează 150.000 de euro.

Ceasul Richard Mille din aur roz cu diamante şi curea albă valorează 100.000 de euro, iar cele două brăţări tennis încastrate cu diamante valorează şi ele în jur de 30.000 de euro. Pe degete a etalat două  inele, unul Cartier şi altul cu un diamant mare, al căror preţ sare de 20.000 de euro. La un simplu calcul  aproximat, Dan Alexa şi-a luat o palmă preţioasă, de 150.000 de euro! După cum se ştie, impresara de fotbal este, de departe, vedeta cu cele mai scumpe colecţii de pantofi, de genţi şi bijuterii.

Ceasul Richard Mille nu este singurul pe care îl deţine, ci are o întreagă colecţie de astfel de bijuterii.  Audemars Piguet - 80.000 de euro, Hublot - 30.000 de euro, Cartier - 8.500 de euro, Rolex - 45.000 de euro, Hublot - 25.000 de euro, Audemars Piguet-20.000 de euro, Rolex - 15.000 de euro. Pe cele opt ceasuri, Prodanca a cheltuit aproape 330.000 de euro.

Citește și:

Video șocant! Anamaria Prodan i-a dat una lui Dan Alexa de i-a mutat falca

Cum arată ţinuta de 500.000 de euro cu care Anamaria Prodan a întors toate privirile la un eveniment

 

 

Loading...

Citește și

  • Scena în care Anamaria Prodan îi aplică un pumn în figură lui Dan Alexa a făcut senzaţie sâmbătă seară. Scena demnă de ”Local Kombat” demonstrează încă o dată zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu. Şi, nu e nimic greşit, întrucât impresara este o femeie liberă de câteva luni bune. Click! a aflat că ea şi Reghecampf au divorţat, iar antrenorul are şi el o relaţie!

  • dan alexa andrada

    Dan Alexa s-a ales cu un pumn în figură de la cea despre care nu demult spunea că este "sufletul lui". Ce este acum în sufletul antrenorului de la Astra Giurgiu, după ce Anamaria Prodan a avut o ieşire nervoasă şi i-a aplicat o corecţie, numai el ştie. Cert este că lui Alexa are cine să-i oblojească rănile după "meciul" din vestiare cu sexy-impresara. Click! a aflat cine este bruneta focoasă de la care a pornit întregul scandal şi cu care a plecat ulterior de la stadion.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1