EXCLUSIV Prima reacţie a Anamariei Prodan după corecţia aplicată lui Alexa: «Eu şi Dan ne-am împăcat!»

alexa_si_prodanca.jpg

dan alexa anamaria prodan
Dan Alexa şi Anamaria Prodan după meciul Astra Giurgiu-FC Botoşani
foto: captură video Telekom

O scenă absolut uluitoare s-a produs sâmbătă seara în vestiarul jucătorilor după meciul dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani, încheiat 2-2. Protagonişti au fost Anamaria Prodan şi Dan Alexa, proaspătul antrenor al giurgiuvenilor. Impresara a confundat arena de fotbal cu una de box şi a avut o ieşire nervoasă, care s-a terminat brutal cu câteva replici acide şi un pumn în figură. La 12 ore după incident, Anamaria Prodan a povestit în anturajul ei că apele s-au calmat între ea şi Alexa şi deja cei doi au şi făcut pace.

Dan Alexa a ieşit cam şifonat după partida Astra Giurgiu- FC Botoşani şi nu din cauza scorului de pe tabela de marcaj, ci a unei corecţii aplicate de Anamaria Prodan, impresară şi bună prietenă cu antrenorul de la Giurgiu. După meci, cei doi s-au retras în vestiarul jucătorilor, unde s-au încins spiritele, culminând cu acel pumn aplicat de Anamaria lui Dan Alexa. Au fost voci care au pus totul pe seama geloziei, în parcare antrenorul fiind aşteptat se pare de o tânără îmbrăcată în alb, lucru care a scos-o din minţi pe Anamaria Prodan. 

anamaria-prodan-dan-alexa-lovit.jpg

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa de i-a mutat falca
Foto: captură video Sport.ro

 

Impresara a povestit însă în cercul ei de prieteni că discuţiile au fost strict profesionale şi că nu au legătură cu alte lucruri speculate. "Anamaria nu are ce să mai spună despre ce s-a întâmplat. Ea şi Dan s-au şi împăcat. Discuţiile dintre ei nu au legătură cu femeile, ci sunt strict legate de fotbal. Dacă nu erau despre lucruri profesionale nu le-ar fi purtat în vestiar, de faţă cu cei din echipă. Au avut ceva de împărţit despre nişte jucători şi s-a ajuns aici. Regretă că a purtat aceste discuţii şi a avut această reacţie într-un astfel de loc, de faţă cu ceilalţi", au povestit surse din anturajul impresarei, pentru Click!

Dan Alexa a negat că Anamaria Prodan l-a lovit

 

După o discuţie lungă, Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu. Deşi imaginile sunt evidente, antrenorul a declarat că nimic nu s-ar fi întâmplat. După ce a primit acea corecţie în figură, Dan Alexa s-a întors cu spatele şi a plecat. ”Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia la cald a lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia de la care ar fi pornit întregul scandal.

Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, dar s-a tot speculat că prezentatoarea "Gospodar fără pereche" (Pro Tv) ar avea o legătură foarte apropiată cu Dan Alexa, relaţie negată atât de impresară, cât şi de antrenorul Astra Giurgiu. 

      

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1