Antonia: «M-am operat la sâni. Sunt fată mare, știu de ce mi-am făcut operație»

antonia.jpg

Antonia silicoane, iubita lui Alex Velea, Antonia sexy, sexy-mamica, solista, videoclip
Antonia este o mămică sexy cu trei copii
foto: arhiva personală

Antonia a risipit misterul operației pe care a suferit-o recent și, printr-un mesaj pe Instagram, a explicat în ce a constat intervenția. Solista și-a liniștit fanii îngrijorați, însă a fost și ironică, pe alocuri. Antonia și-a pus silicoane în anul 2015, iar acum se pare că aa avut nevoie de "o reparație'".

Antonia și-a mărit sânii în 2015, la opt luni de când l-a adus pe lume pe Dominic, primul fiu al ei și al lui Alex Velea. "Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia, pe contul său de Instagram.

antonia.jpg

antonia silicoane 6000 de euro
Implanturile de 6000 de euro ale Antoniei
foto: arhiva personală

Și-a anunlat concertul de la Constanța

În urmă cu o săptămână, Antonia (30 de ani) a anunțat că își anulează concertul de la Constanța. „Regret că nu mă pot întâlni cu publicul din Fratelli Constanţa pe 31 ianuarie, aşa cum am stabilit, însă operaţia prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând”, a spus Antonia, iar cei din staff nu au precizat care a fost problema medicală a vedetei. Concertul a fost reprogramat, iar cei de la Global Records ne-au asigurat că Antonia se va întoarce foarte repede pe scenă şi nu va sta pe bară mai mult de două săptămâni. 

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Uite în ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

EXCLUSIV Antonia a ieșit pe stradă în cei mai mulați pantaloni. S-a transformat în “Miss Fitness”

Loading...
 
 

Citește și

  • giulia anghelescu

    Giulia Anghelescu (35 de ani) a intrat în rândul vedetelor care și-au dorit sâni mai mari și mai fermi, așa că și-a făcut un cadou și și-a pus silicoane. Cântăreața a dat vestea în prima zi a lunii februarie, când a împărtășit cu admiratorii săi o imagine de pe patul de spital, alături de medicul care a operat-o.

  • Cât noroc să ai, ca să întâlneşti trei vedete, în acelaşi timp, în acelaşi loc? De privilegiul acesta s-au bucurat turiştii aflaţi duminică, pe plaja H2O, din Mamaia. Andreea Esca, Antonia şi Giulia au fost spectaculoase, fiecare în felul ei.