Primele poze cu Gabriela Cristea de la externare. Semnificaţia florilor pe care le-a primit de la soţ

tavi_clonda-gabriela_cristea.jpg

tavi clonda gabriela cristea externare
Tavi Clonda a fost cel care s-a ocupat de externarea vedetei. I-a adus flori şi un ursuleţ de pluş
foto: Mihai Ionescu

Gabriela Cristea s-a externat miercuri (20 martie) de la materniatea privată unde a născut în urmă cu trei zile. Soţul vedetei, solistul Tavi Clonda, a fost cel care s-a ocupat ca fetele lui să ajungă în siguranţă acasă. A pus bebeluşul într-un coş special pentru transport, iar soţiei i-a adus un buchet de stânjenei mov, flori care au o semnificaţie specială pentru cei doi fericiţi părinţi.

E fericire mare în familia Gabrielei Cristea. Vedeta a devenit duminică pentru a doua oară mămică la un spital privat din Capitală. Deşi s-a temut când a intrat în sala de operaţie după toată povestea cu Andreea Bălan, care a suferit un stop cardio-respirator la naştere, prezentatoarea tv nu a avut până la final niciun motiv de îngrijorare. Anastezia şi intervenţia chirurgicală au decurs fără probleme, iar micuţa a venit pe lume sănătoasă. A primit nota zece la naştere, pentru că i-a convins pe medici că are "voce".

soti.jpg

soti tavi clonda gabriela cristea
Tavi Clonda şi-a externat fetele miercuri (20 martie)
foto: Mihai Ionescu

De altfel, miercuri (20 martie), la externare, Gabriela Cristea a povestit că fetiţa, care a cântărit doar 2.700 de grame, ştie să se facă auzită. Thea Iris Maria se numeşte bebeluşul celor doi, iar pentru că au ales între cele trei prenume şi unul de floare, Tavi Clonda şi-a surpins soţia cu un frumos buchet de stânjenei (irişi), care au făcut-o pe proaspăta mămică să radieze de fericire.

tavi_si_gabi_cristea.jpg

tavi clonda gabriela cristea externare
Gabriela Cristea abia aştepta să plece acasă cu fetiţa
foto: Mihai Ionescu

Fotoreproterii Click! au surprins imagini de la externare, în care vedeta este condusă de soţ la maşină, iar bebeluşul protejat într-un coş special pentru transport. Cei doi părinţi mai au o fetiţă acasă, Bella Victoria Margot, în vârstă de un an şi cinci luni, care abia aşteaptă să-şi cunoască surioara.

Gabriela Cristea a născut cu două săptămâni înainte de termen

Gabriela Cristea a primit recomandare de la medic să nască prin operaţie cezariană la prima sarcină, iar la al doilea copil nici nu ar fi avut altă soluţie. De aceea, a stabilit cu medicul să se interneze cu două săptămâni înainte de termen, pentru a evita o complicaţie ce i-ar fi pus viaţa în pericol.

tavi_si_gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea externare
Gabriela Cristea se simte bine după operaţia de cezariană
foto: Mihai Ionescu

 Prezentatoarea tv a explicat recent de ce în cazul ei nu este vorba despre un moft în ceea ce priveşte operaţia de cezariană pe care a ales-o. "Recuperarea nu este uşoară, să fim cinstiţi! E mai de durată. Sunt mulţi factori de după operaţie pe care trebuie să-i iei în calcul. Există riscul de ruptură de uter şi sunt extrem de monitorizată, de aceea o să nasc tot prin cezariană", spunea prezentatoarea tv la Antena 1 înainte cu doar câteva zile de a se interna. 

 

Citeşte şi:

 

Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Nu se poate opri nici în timpul emisiunii

Primele declarații ale lui Tavi Clonda după ce s-a aflat că va mai avea încă o fetiță

 

 

     

Loading...
 
 

Citește și

  • Gabriela Cristea este realistă şi recunoaşte că, deşi îi merge foarte bine cu emisiunea pe care o are acum, totul are un sfârşit. Astfel, şi-a făcut deja un plan de rezervă în caz că rămâne fără "nurori".

  • Gabriela Cristea a vorbit despre momentul pe care ea și soțul ei, Tavi Clonda, îl așteaptă cu nerăbdare: venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului. Cei doi fericiți părinți vor avea tot o fetiță, iar Gabi și partenerul ei abia așteaptă să o cunoască pe cea mică. Gabriela Cristea va trece în curând din nou printr-o intervenție chirurgicală, dat fiind faptul că doctorii au decis ca aceasta să nu nască natural, ci tot prin cezariană.