Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Nu se poate opri nici în timpul emisiunii

gabriela-cristea-pofte-gravida.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au făcut un selfie
Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor mai avea o fetiță, iar prezentatoarea tv deja are pofte pe timpul sarcinii
Foto Facebook

Gabriela Cristea are, ca toate femeile gravide, pofte pe timpul sarcinii. Prezentatoarea tv a emisiunii «Te iubesc de nu te vezi» nu s-a putut abține nici măcar în timpul emisiei și a trebuit să-și satisfacă poftele de gravidă. Gabriela Cristea va aduce pe lume cel de-al doilea copil în primăvara care urmează.

Nici ea, dar nici Tavi Clonda, nu se așteptau să devină părinți pentru a doua oară, ținând cont de faptul că prima oară a fost nevoită să apeleze la medici și la proceduri speciale pentru a putea rămâne însărcinată. Sunt foarte fericiți de când au aflat că vor mai avea o fetiță.

Gabriela Cristea are pofte pe timpul sarcinii

Vedeta pare să se simtă bine, însă poftele de gravidă nu îi dau liniște. Ea a fost tentată chiar și în timpul emisiunii de a mâncă niște prăjituri. 

„Bună seara…staţi puţin că am ceva şi nu mi-a priit dumicatul…ce vreţi dacă toată lumea ia cina când încep eu emisiunea, iau şi eu cina în culise….mă duc să mai mănânc nişte prăjituri…doamna Ioana, spuneţi numărul…mai ziceţi acolo că mă înnec. Aşa, să-mi fie de bine…altfel fac acum emisiune…ce trebuie să fac în emsiunea asta, să mănânc?”, a declarat Gabriela Cristea în timpul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Ea a renunțat la emisiune, deși este în al doilea trimestru de sarcină, ea mai continuă să apară la tv doar până luni. 

Gabriela Cristea trebuie să nască mai devreme

Din cauza faptului că prima oară ea a născut prin cezariană, trebuie să aducă cea de-a doua fetiță pe lume cu două săptămâni mai devreme. 

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naște la 40 de săptămâni, așa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni. Nu este prematur, dar așa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cazariană și prima oară și trebuie să am distanșă de doi ani între cele două operații… Eu nu voi avea doi ani și, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicații, e bine ca nașterea să aibă loc puțin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea pentru viva.ro.

Cei doi soți au amânat nunta

Ei au prioritizat sarcina, astfel că, au amânat nunta pe care o organizau în amânunt. 

„Îți dai seama că nunta este, acum, ultima mea grijă. Nu mai facem nicio nuntă, ne concentrăm pe sarcină. Oricum, era un eveniment restrâns”, a declarat ea.

Loading...

Citește și