Ce face Claudia Pavel după ce i-a «spart casa» lui Cazacu

2-3-neatza-1-25col-220.jpg

Claudia Pavel şi sora ei au luat la rând toate magazinele de amenajări interioare
Foto: Blitz

Claudia Pavel e protagonista celui mai mare scandal de la ”Exatlon”, reality show-ul de la Kanal D, după ce şi-a băgat coada în relaţia dintre Cătălin Cazacu şi iubita sa! Săptămâna trecută a fost eliminată din show şi a pierdut bătălia pentru premiul în valoare de 100.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături. Vrea să-şi renoveze casa.

Amândoi au 33 de ani şi au făcut parte din aceeaşi tabără în emisiunea concurs de la Kanal D, ”Exatlon”, care se difuzează de sâmbătă până marţi, de la orele 19.45. Claudia Pavel este cântăreaţă, iar Cătălin Cazacu un împătimit al motociclismului, iar reality show-ul care a început pe 7 ianuarie şi se filmează în Republica Dominicană i-a apropiat destul de mult pe cei doi.

Astfel, lupta pentru premiul de 100.000 de euro a fost mult mai uşoară pentru ei, însă relaţia lor a dat curs multor discuţii aprinse şi au fost priviţi cu ură de către ceilalţi concurenţi. Motivul? Atunci când a plecat de acasă, sportivul avea o relaţie cu o fată pe nume Ana Roman, însă la ”Exatlon” a uitat că este “cuplat” şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Ba, mai mult, el s-a luptat să-şi convingă colegii din echipă să nu o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. 

Zoom
Claudia şi Cătălin Cazacu au făcut parte amândoi din echipa „Faimoşilor” şi au avut multe momente de tandreţe

 

Iubita de acasă, Ana Roman, a aflat de la televizor de “slăbiciunile” lui Cazacu şi a preferat să plece într-o vacanţă în Dubai. Iată că nici Claudia nu a scăpat nepedepsită şi a fost trimisă acasă. Resemnată că a pierdut bătălia pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, cântăreaţa a ieşit la cumpărături. Fotoreporterii Click! au surprins-o prin oraş, alături de sora ei Paula, în căutare de materiale de construcţii. Vrea să-şi modernizeze casa după ultimele tendinţe, aşa că a luat cu asalt magazinele care comercializează piatră naturală sau piatră decorativă, pentru amenajări interioare şi exterioare. Surorile Pavel au făcut prăpăd din Corbeanca până în Otopeni, reuşind să intre în toate magazinele. Au stat, au verificat şi apoi au plecat spre vila din Corbeanca în care locuiesc. Probabil că vrea să-l impresioneze pe Cazacu atunci când el va ieşi din concurs şi va veni în vizită pe la Bucureşti.

Zoom
Cătălin încă luptă pentru premiul de 100.000 de euro

 

Pentru că ea nu a negat că între ei există sentimente. Din contră: ”Sigur că îmi este dor de Cătălin Cazacu. Suntem extrem de apropiaţi. Cred că s-a văzut din imagini. Au fost distorsionate imaginile, s-a lăsat să se înţeleagă că am făcut sex, dar nu s-a întâmplat asta. Dacă nu era el, n-aş fi rezistat. A fost lângă mine când mi-a fost frică. A fost o minune pentru mine. Nu cred că putem da o definiţie a ceea ce este între mine şi Cătălin, pentru că nici noi nu ştim. Ne placem, cu siguranţă, dar mai mult decât faptul că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat, nu ştim. O să vedem când Cătălin va veni acasă. Dacă va continua povestea”, a declarat ea la întoarcerea din Dominicană.

Cazacu: «Nu există cineva căruia să-i dau explicaţii acasă»

Zoom
Cătălin Cazacu şi Ana Roman, înainte de începerea emisiunii

 

Cătălin Cazacu a subliniat că nu are de ce să-şi facă griji pentru sentimentele pe care le are faţă de Claudia, atâta timp cât este un bărbat liber. Înainte să plece din România, motociclistul s-a tot afişat cu Ana Roman, dar se pare că relaţia nu era prea legată, iar declaraţia lui Cazacu a venit să confirme asta. « Eu o să o pup pe Claudia de câte ori vreau. Nu există un început al poveştii. Nu ştiu ce final are. Nu există cineva căruia să-i dau explicaţii acasă. Eu sunt singurul în faţa căruia trebuie să mă justific. Ce s-a întâmplat aici sunt nişte sentimente mult mai curate decât s-ar putea întâmpla. Fiind prins în problemele mele, nu am avut timp să-mi fac ordine în viaţă», a declarat Cătălin Cazacu.

“M-a surprins foarte tare ceea ce s-a întâmplat, la început nu am dat prea multă importanţă, mai ales că eu ştiu chiar de la Cătălin că Giani Kiriţă şi Claudia aveau o relaţie mai «specială», întreţineau relaţii intime înainte să intre în concurs. Chiar am ieşit la masă cu Giani şi Cătălin de câteva ori, înainte să plece în Republica Dominicană şi Giani mereu spunea «Claudiţa în sus, Claudiţa în jos». M-a deranjat ceea ce am văzut la TV, dar familia lui mă susţine, am o relaţie foarte bună cu părinţii lui”, a afirmat, în schimb, Ana Roman.

Claudia s-a luptat pentru copil cu iubitul american

Zoom
Claudia, aici alături de iubitul Jeremy şi de fiul lor, Noah, pe vremea când formau o familie fericită în America

 

Claudia Pavel (31 de ani) a plecat în America în 2011 şi s-a întors după doi ani, la fel de „misterios” cum a plecat. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit şi că a devenit mămică, însă nu a vrut să spună prea multe despre cine este tatăl copilului său. Click! a aflat cine este tatăl copilului Claudiei Pavel, mai ales că solista a păstrat multă vreme secretul. Jeremy Lewis este un fost baschetbalist cu care Claudia a avut o relaţie câţiva ani buni, din care a rezultat Noah. Deşi cei doi erau logodiţi, iată că nu au ajuns la altar, ci la tribunal. Băiatul are acum 5 ani şi este crescut în România de mama lui care a câştigat, în primăvara lui 2016, procesul de custodie şi o pensie de întreţinere lunară până la majoratul lui Noah.

answear.ro%20

loading...
Loading...

Citește și

  • Claudia Pavel a fost eliminată din competiția Exatlon și a lăsat în urmă multe controverse și dispute. Mai mulți concurenți și-au spus cuvântul asupra eliminării artistei, iar unii dintre ei au devenit nervoși iar discuția s-a transformat într-o ceartă dură între concurenții ambelor echipe. Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

  • catalin cazacu iubita ana roman

    Cătălin Cazacu şi-a pus iubita în faţa faptului împlinit. Sportivul are o relaţie cu Ana Roman, dar la Exatlon a uitat că este "cuplat" şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Motocicilstul s-a luptat chiar să-şi convingă colegii din echipă să nu cumva să o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. Acasă, în România, Ana Roman a aflat de la televizor că iubitul ei s-a apropiat prea mult de o altă femeie.

  • claudia paula pavel

    Sora Claudiei Pavel a încercat să facă lumină în cazul scandalului stârnit de posibila relație amoroasă dintre Cătălin Cazacu și cântăreață, începută la Exatlon. În timp ce Claudia Pavel tot afirmă, cu ocolișuri, că are „sentimente curate” pentru sportiv, sora ei spune că amândoi sunt prea ocupați pentru a fi împreună.

  • catalin cazacu

    E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon, iar cei doi au vorbit pentru prima dată despre ei. În timp ce artista expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.