Brigitte Năstase, despre relația ei cu Cătălin Cazacu: «L-a ameninţat Ilie că îl distruge»

Invitată în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, Brigitte a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu în perioada în care încă era căsătorită în acte cu Ilie, dar și despre momentele grele pe care le-a trăit în ultima perioadă, din cauza mariajului eșuat cu fostul tenismen. După lungi certuri și împăcări, Brigitte și Ilie Năstase au divorțat, în cele din urmă, miercuri, 26 septembrie.

Cu o zi înainte de pronunțarea divorțului de Ilie Năstase, Brigitte a povestit, în cadrul emisiunii XNS, despre căsnicia cu acesta, dar și despre relația pe care a avut-o în paralel cu Cătălin Cazacu, deși ea încă era căsătorită cu fostul tenismen, dat fiind faptul că cei doi au avut multe perioade în care au fost certați din cauza infidelităților lui Ilie, așa cum a mărturisit Brigitte, de-a lungul timpului. 

„Da, am fost îndrăgostită de Cătălin (Cazacu n.r). Din dragoste îi trimiţi unui bărbat poze ( poza cu ea goală n.r ). Da, m-am îndrăgostit foarte tare de el. Am plecat de acasă în martie. Eu am un apartament pe nordului şi m-am mutat acolo. Cătălin a fost foarte corect, mi-a spus că în chestia asta sunt singură şi că noi nu avem o relaţie cum ar trebui pentru că eu sunt măritată. Eu l-am întrebat înainte ce vrea să fim. Eu eram foarte îndrăgstotiă. Prietenele mele îmi spuneau că sunt un pont pentru el. Am pus detectivii pe urma lui. El mă înşela cu alta, am aflat după trei zile. La început mie nu îmi plăcea deloc de el. Nu aveam de unde să-l cunosc.  Ilie devenise obserdat de Cazacu (..) Ilie nu a vrut să divorțeze în noiembrie.

Eu am început să mă operez, am început să am o obsesie. Făceam asta când pleca el. Noi, în Timişoara, aveam un cerc comun cu care ieşeam, luasem bilete de 1 mai la mare. În prima zi, a fost ok şi la un moment dat, prietena mea l-a văzut că o pupa pe una pe gât. M-am certat cu el. Seara l-am sunat pe Ilie şi i-am spus că am greşit, am recunoscut relaţia. A venit Ilie a doua zi. Nu am mai vrut să vorbesc cu respectivul. M-a sunat el apoi să îmi spună că l-a ameninţat Ilie că îl distruge, că nu ştiu ce. Am fost amici, dar el şi-a făcut o altă relaţie. Viaţa a mers mai departe aşa aiurea. Era pentru prima dată când întâlnisem altă bărbat. În iunie, am mers undeva unde era şi Cătălin, a fost un scandal foarte mare, nu a fost bine”, a povestit Brigitte Năstase în cadrul emisiunii  anterior menționate. La un moment dat, Brigitte a fost întrebată de către Dan Capatos dacă Ilie Năstase ar fi lovit-o sau bătut-o vreodată, însă aceasta a evitat să ofere un răspuns concret . „Nu intru în amănunte. Nu a avut o reacție foarte bună, nu a reacționat bine”, a susținut Brigitte. 

Loading...

Citește și

  • ilie nastase tinuta golden night

    A venit ziua cea mare pentru Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt. Miercuri (26 septembrie) cei doi se vor prezenta în faţa judecătorilor pentru a pune capăt mariajului. Procesul de divorţ a fost intentat de brunetă.

  • După ce a anunțat separarea definitivă de fostul jucător de tenis Ilie Năstase, Brigitte a fost văzută destul de des în compania unui bărbat misterios. Astfel, în urma imaginilor pe care aceasta le publica pe conturile de socializare, în care apărea alături de respectivul tânăr, în presă s-a speculat imediat faptul că acesta ar putea fi noul iubit al lui Brigitte, care este de acum o femeie liberă, aflându-se în plin divorț de Ilie. Totuși, pentru a clarifica situația, bruneta a publicat un mesaj explicativ pe contul personal de Facebook.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1